RADA: Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
RADA: Pečená zelenina z trouby
tiez som piekla na plechu (el.truba - 220 stupnov, gril, asi 30minut), len dam nabuduce trochu menej octa, ale inak fakt mnamka. Nakoniec som posypala sezam. a lan. semienkami. Priloha: kuskus a ryza s cizrnou. Palec hore!
Vynikajici :)
Doporučuji ještě posypat nastrouhaným balkánským sýrem :)
Mohu poprosit o více receptů na grilovanou zeleninu?Díky,:-)
Gril nemám, tak jsem jí normálně zprudka pekla a ani dohotovení jsem nedělala. Byla vynikající a bude častějš.
Vyborna a zdrava letni vecere, bez masa se obejdeme, staci bageta ;-) :-) .
Musím říct, že mě zelenina chutnala skorem víc jak samoté maso. A s tou slaninkou je to dobrý nápad, aspoň to jedl i můj chlap a taky mu chutnalo :-) .
Take takto pripravenou zeleninu miluji. Spatne nejsou ani jeste cele ocistene zampiony. Vyborne je taky zeleninu podlozit prorostlejsi anglickou slaninou.