Zeleninu očistíme a pokrájíme na kolečka, proužky, měsíčky a naaranžujeme do pekáče nebo zapékací mísy. Prošleháme dresink a zeleninu jím pokapeme a dáme grilovat.
2
Když je zelenina dogrilovaná, doplníme ji olivami, kapary a zelenými bylinkami.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Barca
|15. 5. 2015 12:26
tiez som piekla na plechu (el.truba - 220 stupnov, gril, asi 30minut), len dam nabuduce trochu menej octa, ale inak fakt mnamka. Nakoniec som posypala sezam. a lan. semienkami. Priloha: kuskus a ryza s cizrnou. Palec hore!
Julie Dobrovodska
|24. 4. 2015 11:55
Vynikajici
Daniela
|8. 8. 2014 08:16
Doporučuji ještě posypat nastrouhaným balkánským sýrem
miko
|25. 6. 2013 20:40
Mohu poprosit o více receptů na grilovanou zeleninu?Díky,:-)
Nevlidová Anna
|15. 9. 2011 20:01
Gril nemám, tak jsem jí normálně zprudka pekla a ani dohotovení jsem nedělala. Byla vynikající a bude častějš.
Jahnova
|7. 7. 2011 10:32
Vyborna a zdrava letni vecere, bez masa se obejdeme, staci bageta ;-) :-) .
Cviklová
|11. 6. 2011 18:50
Musím říct, že mě zelenina chutnala skorem víc jak samoté maso. A s tou slaninkou je to dobrý nápad, aspoň to jedl i můj chlap a taky mu chutnalo :-) .
Klara Sebakova
|21. 11. 2009 01:27
Take takto pripravenou zeleninu miluji. Spatne nejsou ani jeste cele ocistene zampiony. Vyborne je taky zeleninu podlozit prorostlejsi anglickou slaninou.