Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové noky s houbovou omáčkou
Krachle z listového těsta
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Rychlé kuřecí na kari s pórkem
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Zapečené müsli II.
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s…
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Domácí lučina z mléka
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies