Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Maso v jogurtu
Valašská zelňačka s houbami
Slaní šneci II.
Palačinky s tvarohem a čokoládou
Vegetariánská pánvička
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Bostonské krémové mufiny
Citronové muffiny
Džem z rakytníku
Houbový kuba
Tradiční bramborový salát
Vláčná máslová vánočka
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…