Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houby na smetaně
Svíčková z kuřete
Škvarkové pagáčiky
Vídeňská vařená bábovka
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Palačinky (na palačinkovač)
Krowky
Maminčiny kuřecí závitky
Kynuté makové buchty
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Francouzská cibulačka
Čokoládové brownies
Asijské nudle s restovanou zeleninou