Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Švestková povidla bez míchání
Placičky z cukety a mrkve
Brokolicová pomazánka
Zapečené brambory s kroupovým zelím a…
Jablečný piškot (korpus)
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Pečené brambory
Kuřecí tandoori směs se zeleninou
Červené zelí s jablky
Mexická tortilla se zelným salátem
Krémová houbová polévka
Halloweenský perník
Rizoto s kuřetem a liškami
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Halloweenské cupcakes
Tatarák s kapary
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem