Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Těstoviny s paprikou, ricottou a…
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Zavařenina z višní a ořechů s…
Jablečňáky s perníkem podle Ládi…
Mrkvovo-medový koláč s pomerančem
Jednoduchá špenátová polévka se sýrem
Borůvkové muffiny - rumové
Frittata
Polévka z lišek
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem