Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těstovinový salát s masem
Marcipánová hmota falešná (varna)
Snadný štrůdl
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Česnekové těstoviny se sýrovými…
Hlíva s hořčicí
Losos (nejen) v bylinkách
Podmáslový chléb
Černá čočka se zeleninou - salát nebo…
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Rolovaná krkovice à la porchetta
Banánové lívance s kokosem a jablky
Kaštanová polévka
Hovězí Massaman karí s batáty
Kouzelný vaječný koňak
Sladký jogurt s kořením
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže