Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Americké hovězí
Věnečky
Pampeliškový med III.
Nové brambory s česnekovým máslem a…
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Jahodový dort s tvarohem a želé
Karamelový koláč
Vepřové chipsy
Špenátové placičky se sýrem
Toskánská polévka
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vanilkové rohlíčky VI.
Svařák
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pracny z roku 1900