Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chalupářské brambory
Hlávkové zelí s těstovinami
Rychlovka z papiňáku
Panenka v česnekovo-sýrové krustě
100% rajská šťáva - sterilovaná
Pomazánka z červené řepy s ořechy
Ginger Beer - zázvorová limonáda
Jednoduchá (nejen) žampionovo…
Kuřecí prsa s pomeranči
Čočkové ragú
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky