Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hruškový koláč II.
Rýžový nákyp s meruňkami
Svíčková Stroganoff
Pastýřský koláč - Páj
Čokoládový krém II.
Kuřecí maso na gril i do trouby
Čočková polévka s kokosovým mlékem
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Cuketová pomazánka
Cibulačka s toasty
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Zelňačka s klobásou
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čerstvé kimchi
Pikantní česneková pomazánka