Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové řezy trojbarevné
Kotletky na leču
Brambory - cukroví
Zelný salát s mrkví a paprikou
Prokládané brambory s cuketou -…
Švestková žemlovka
"Braunýs"
Černá čočka s tuňákem
Houbové karbanátky (nejen) s mletým…
Čočková polévka s batáty
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Zelňačka s klobásou
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem