Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový koláč s ovocem III.
Klasické kremrole
Rychlovka s gnocchi
Králík v zelenině s hořčicí
Sladké zapečené těstoviny s tvarohem
Batáty pečené v troubě
Nepečené Cake Pops
Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec
Bylinkové kuře (králík) pečené na…
Minestrone
Chlebová polévka
Trhané vepřové
Čokoládová buchta z cukety
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…