Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cuketový makovec
Domácí kečup
Marlenka na můj způsob
Rybí pomazánka od Moni
Čočka s vejcem a párkem
Jahelník mrkvový
Zapečená brokolice se zeleninou a…
Palačinky se šunkou a vejci
Jednoduchý rybí guláš - rychle a…
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukeťák z trouby
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě