Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Grilovací marináda I.
Italské kuře II.
Hrnečková paštika
Dort s ovocem a želatinou
Kynuté knedlíky plněné masem
Jahodové řezy se zakysanou smetanou
Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví…
Buchta Margot "píchaná"
Velikonoční muffiny
Pečená zelenina s kuskusem
Zimní minestrone
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží