Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninové rizoto
Třešňový džem s rybízem
Brokolicová krémová polévka
Pravá pistáciová zmrzlina
Křupavý jarní salát
Kuřecí kari s mangem a rýží
Medová žebra
Čokoládová buchta z cukety
Vepřové se zelím v minutkové verzi
Topinky s ricottou a grilovanou…
Trhané vepřové
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…
Gazpacho - andaluská zeleninová…