Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsíčka ala iNDY
Klasická vánoční štóla
Jednoduchá pomazánka z ricotty se…
Barevné hrnkové knedlíky
Hlíva s rýží
Květákové řízky
Kuřecí prsa s pomeranči
Čokoládová pěna s jahodami
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Restované žampiony s bramborami a…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Čerstvé kimchi
Jablkový koláč ve skleničce
Čokoládové brownies
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou