Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí maso na zázvoru
Kuřecí roláda IV.
Čočková polévka se zeleninou
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Bramborovo-špenátová polévka
Jednoduchá žampionová směs
Broskvovo-meruňková marmeláda
Zapečený chléb se špenátem a sýrem
Kaštanová polévka
Hovězí Massaman karí s batáty
Sladký jogurt s kořením
Banánové lívance s kokosem a jablky
Rolovaná krkovice à la porchetta
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Vafle s karamelem a kokosovou…