Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažené plněné kapustové listy …
Barevný kuskusový salát
Ovocné želé s mascarpone
Pizza z rohlíků
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Angreštové / rybízové knedlíky
Banánovo – avokádové smoothie
Letní těstoviny
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem