Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Martinské rohlíčky pro Zuzku
Dort s karamelem, banány a šlehačkou
Drožďová pomazánka s pepřem
Dietní karbanátky
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Chuťovky (jednohubky) z listového…
Krémová kukuřičná polévka
brambory v alobalu se zakysanou…
Bleskové kuřecí kari s brokolicí
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi