Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bůčková pochoutka
Kuře na pomerančích
Majolková krkovička se sýrem
Treska v krustě
Skořicová buchta
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Ruské vejce
Kokosové řezy s citronem
Avokádová pomazánka na toasty
Kuřecí satay s arašídovou omáčkou
Boží milosti F.O.O.D.
Rolovaná krkovice à la porchetta
Polévka z pečené zeleniny
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Zeleninový salát s klíčky
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci