Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bábovka "perníková"
Zapečené brambory se šlehačkou
Čevabčiči na chorvatský způsob
Cuketová polévka s hráškem a mátou
Vepřová kýta s červenýma fazolema
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Dušený králík (nejen) se zeleninou
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Vynikající Cookies
Květáková polévka v chlebu
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Čokoládová buchta z cukety
Švestkový koláč s vanilkovým krémem