Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Andělské zvony
Jednoduchá česneková pomazánka na…
Mandarinkové řezy
Jednoduchá ovocná bublanina
Zapečené brambory s kroupovým zelím a…
Gulášová krkovička
Bramborovo cuketová polévka -…
Listové šátečky se zelím (zelnou…
Špagety s cuketou a olivami
Krůtí kostky na ajvaru s těstovinami
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…