Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Závitky s cibulovou náplní
Teplý ovocný koláč - rohlíkový
Vepřové kotlety se špekáčkem
Jarní polévka s krupicovými nočky
Pomerančová marmeláda pro domácí…
Dortík s pudinkovým krémem,…
Vepřová líčka na červeném víně s…
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…
Přírodní krkovička se zelím
Caesar wrap
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.