Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchta proti všem předpisům
Kuřecí roláda IV.
Bambusové výhonky s tofu
Boloňské brambory
Těstovinový salát se šunkou
Jarní polévka s krupicovými nočky
Světlý piškotový korpus
Pikantní salát s čočkou
Pesto Rosso
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Meruňková marmeláda (džem)
Cukeťák z trouby
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou