Den předem naložíme krkovičku do výše uvedených surovin tak, že opláchnutou krkovičku potřeme sypkými surovinami, poté přidáme na plátky nakrájený česnek a zakápneme olejem. Dáme do chladu.
3
V den podávání pokrmu upravujeme krkovičku pomocí grilu dle výkonnosti grilu.
4
Bramborové pyré
5
Oškrabané a na kostky nakrájené brambory uvaříme ve slané vodě. Po uvaření vodu slijeme, přidáme mléko a mixérem rozmixujeme dohladka (měla by vzniknout mazlavá hmota). Na talíři můžeme ozdobit cibulovou natí.
6
Mrkvové pyré
7
Oškrabanou a na kostky nakrájenou mrkev uvaříme v zeleninovém vývaru (může být i voda). Po uvaření část vývaru slijeme, přidáme máslo a mixérem rozmixujeme dohladka.
8
Zelený chřest
9
Zelený chřest zbavíme zdřevnatělých konců a dáme na 2 minuty vařit do osolené vroucí vody. Po uvaření dáme do servírovací mísy, ve které chřest osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem.
10
Veškeré kroky je potřeba si přizpůsobit tak, aby bylo vše podáváno zároveň.