RADA: Tipny na grilování hermelínu i masa
Grilovaná křidélka v jogurtu
Grilovaná kořenová zelenina
Grilovaný losos
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
No vždyť :) bez soli se maso zpětně nenasákne :) Musí ležet v oleji :) :-P
:-))
A co přidat pažitku??... :-)
Myslím že klasickou sůl bych nahradil solí mořskou a místo tymiánu je dobré dát Rozmarýn. :-P :-)
S tymiánem nepřežeňte!Já to jednou udělala a pak se nám zdálo,že žvýkáme větve z vánočního stromečku.
je třeba vůbec nepoužívat sůl.! Solíme až na grilu. po přidání jakéhokoliv množství soli maso okamžitě zacne pouštět šťávu.
ja bi som pridal este trochu oregana a bazaly a bieleho vina at to ma smrnc
Hruškový koláč II.
Domácí kečup
Kuřecí směs s cuketou
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Bramborové placky (nejen) se zelím
Jednoduché cappuccino řezy
(nejen) Jablkovo - vločkový koláč
Svíčková na smetaně podle Richarda…
Ruské vejce
Kořeněná rýže s tuňákem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér