RADA: Tipny na grilování hermelínu i masa
Grilovaná křidélka v jogurtu
Grilovaná kořenová zelenina
Grilovaný losos
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
No vždyť :) bez soli se maso zpětně nenasákne :) Musí ležet v oleji :) :-P
:-))
A co přidat pažitku??... :-)
Myslím že klasickou sůl bych nahradil solí mořskou a místo tymiánu je dobré dát Rozmarýn. :-P :-)
S tymiánem nepřežeňte!Já to jednou udělala a pak se nám zdálo,že žvýkáme větve z vánočního stromečku.
je třeba vůbec nepoužívat sůl.! Solíme až na grilu. po přidání jakéhokoliv množství soli maso okamžitě zacne pouštět šťávu.
ja bi som pridal este trochu oregana a bazaly a bieleho vina at to ma smrnc
Muffiny
Koláčky z listového těsta
Povidlové rohlíčky II
Autíčka k snídani
Hrníčkový šlehačkový dort
Bramboráčky se zelím a slaninou
Cuketa na slanině s česnekem
Pohanka na sladko
Čevapčiči po našem
Krémové lečo
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Klasický burger
Květákové steaky z grilu