RADA: Tipny na grilování hermelínu i masa
Grilovaná křidélka v jogurtu
Grilovaná kořenová zelenina
Grilovaný losos
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
No vždyť :) bez soli se maso zpětně nenasákne :) Musí ležet v oleji :) :-P
:-))
A co přidat pažitku??... :-)
Myslím že klasickou sůl bych nahradil solí mořskou a místo tymiánu je dobré dát Rozmarýn. :-P :-)
S tymiánem nepřežeňte!Já to jednou udělala a pak se nám zdálo,že žvýkáme větve z vánočního stromečku.
je třeba vůbec nepoužívat sůl.! Solíme až na grilu. po přidání jakéhokoliv množství soli maso okamžitě zacne pouštět šťávu.
ja bi som pridal este trochu oregana a bazaly a bieleho vina at to ma smrnc
Šťouchané brambory II.
Pikantní pečené kuře
Špagety s mletým masem
Pastýřský koláč - Páj
Bůčkový holandský řízek
Salát z quinoy a sušených rajčat
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Bůčková roláda s nádivkou
Dušené kotlety na paprice
Zapečené chleby s vejcem a ricottou
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Brokolicová polévka se sýrem a…
Čokoládový pudink
Noky se špenátem a ricottou
Rozlítaný ptáček
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Kachní prsa s nudlovým salátem