RADA: Tipny na grilování hermelínu i masa
Grilovaná křidélka v jogurtu
Grilovaná kořenová zelenina
Grilovaný losos
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
No vždyť :) bez soli se maso zpětně nenasákne :) Musí ležet v oleji :) :-P
:-))
A co přidat pažitku??... :-)
Myslím že klasickou sůl bych nahradil solí mořskou a místo tymiánu je dobré dát Rozmarýn. :-P :-)
S tymiánem nepřežeňte!Já to jednou udělala a pak se nám zdálo,že žvýkáme větve z vánočního stromečku.
je třeba vůbec nepoužívat sůl.! Solíme až na grilu. po přidání jakéhokoliv množství soli maso okamžitě zacne pouštět šťávu.
ja bi som pridal este trochu oregana a bazaly a bieleho vina at to ma smrnc
Pepřový dip
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Blesková smaženka
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Česneková pomazánka - Ježek
Kapustová polévka s bramborem
Těstoviny se špenátem a masem
Celerová pomazánka s česnekem
Třešňová omáčka
Boloňská pizza
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies