RADA: Tipny na grilování hermelínu i masa
Grilovaná křidélka v jogurtu
Grilovaná kořenová zelenina
Grilovaný losos
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
No vždyť :) bez soli se maso zpětně nenasákne :) Musí ležet v oleji :) :-P
:-))
A co přidat pažitku??... :-)
Myslím že klasickou sůl bych nahradil solí mořskou a místo tymiánu je dobré dát Rozmarýn. :-P :-)
S tymiánem nepřežeňte!Já to jednou udělala a pak se nám zdálo,že žvýkáme větve z vánočního stromečku.
je třeba vůbec nepoužívat sůl.! Solíme až na grilu. po přidání jakéhokoliv množství soli maso okamžitě zacne pouštět šťávu.
ja bi som pridal este trochu oregana a bazaly a bieleho vina at to ma smrnc
Prošívaná deka
Tvarožník II.
Vávrovo pečené kuře s bramborami
Mandlový dort
Krkovička na celeru
Salát z krabích tyčinek s majonézou
Pečená vinná klobása na pivě
Měsíční krajina
Muffiny na více způsobů
Výpečky s chlupatými knedlíky a zelím
Tatarák s kapary
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Krémová houbová polévka
Halloweenské cupcakes
Rizoto s kuřetem a liškami
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem