• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Gratinovaný losos
Napište svůj komentář k receptu

Gratinovaný losos

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gratinovaný losos
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 50
      g máslo
    • sůl
    • 40
      g eidam sýr
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      sklenice bílé víno
    • 1
      ks citron
    • 1
      kelímek smetana
    • 1
      hrst kopr
    • 4
      plátek losos větší

Postup přípravy receptu

1
Plátky lososa osolíme, opepříme a na másle zprudka osmažíme po obou stranách. Smícháme víno, smetanu, kečup a nastrouhaný sýr. Touto směsí zalijeme plátky lososa a posypeme koprem. Ve vyhřáté troubě zapečeme a hotové zdobíme plátky citronu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gratinovaný losos s chlebovou střídkou

Gratinovaný losos s chlebovou střídkou

Gratinovaný toast se sýrem

Gratinovaný toast se sýrem

Gratinovaný květák

Gratinovaný květák

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • žabža | 29. 11. 2014 16:59

    Sýr na rybu je VRAŽDA!!!!! :'( :'( :'( :'(

  • KaRa | 8. 6. 2011 19:19

    Samotný losos na másle byl vynikající, ale po zapečení nic moc. Losos vysušený a „omáčka“ chuťově nevyhovuje. Škoda, vypadalo to tak lákavě...

  • KaRa | 8. 6. 2011 19:18

    Samotný losos na másle byl vynikající, ale po zapečení nic moc. Losos vysušený a "omáčka" chuťově nevyhovuje. Škoda, vypadalo to tak lákavě...

  • Margesa Kohoutová | 11. 12. 2009 18:58

    Já taky nějak nechápu ten poměr té omáčky. Vůbec to nevypadá jako na fotce. Losos Je ponořenej a vůbec to nevypadá, že by ta omáčka měla houstnout jako na obrázku, jak dlouho to teda mám nechat v tý troubě? Už to tam mám 30 min.a je furt řídká. Nespletla se paní s tím poměrem? nebo ta fotka je z časopisu a ne ze skutečnosti?

  • Pavel Jelinek | 25. 9. 2009 22:25

    Alternativa: na dno zapékací misky jsem naskládal pokrájené předvařené brambory, tím jsem vyřešil přílohu a přebytek šťávy, jinak všechno ostatní podle receptu - dávám 1, je to fakt materiál !! Nevěděl jsem, jak skvěle se dá pracovat s kopem !!

  • Michaela Fukarová | 2. 4. 2009 20:12

    A peče se v troubě přikrytý nebo jen tak?

  • Mila Foglova | 7. 2. 2009 07:51

    mnamka, doporucuji

  • Dana Vorlová | 21. 10. 2008 23:23

    Chutné a výborné. Vyzkoušejte :-)

  • Dana Vorlová | 21. 10. 2008 23:23

    Chutné a výborné. Vyzkoušejte :-)

  • Martin | 16. 2. 2008 12:33

    Nepochopil jsem jednu věc, to množství omáčky na zapékání je na pár plátků dovela velké, má to být zapečené jen z trochou omáčky na mase, nebo normálně celé maso v omáčce? na fotce je jen trocha na mase, proto mne to mate.Díky za info

  • Anonym | 16. 12. 2007 01:03

    misto eidamu je lepsi pouzit parmezana na cerstveho lososa je nejlepsi bazalka...

  • Anonym | 27. 10. 2007 08:39

    Výborné!! Jednoduché, rychlé a až sváteční jídlo. Doporučuji

  • Krovis | 21. 1. 2007 13:54

    ja pouzivam vino bile sumive a je to o moc lepsi

  • ef | 8. 8. 2006 12:10

    Ahoj, mam dotaz. Ikdyz je to asi hloupost. To se osmaží nejdřív na pánvičce a pak se to přendá do nějaký nádoby do trouby?

  • Soňa Jinková | 8. 8. 2006 08:44

    Opravduvýborný recept,jednoduchý a tak chtný...oceňuji i rychlost,takže opravdu pochutnáníčko bez velké námahy...díky za tento supr recept

  • Monika | 21. 3. 2006 07:30

    Tento recept mě a všechny u oběda velmi příjemně překvapil, ani jsme nečekali takovou dobrotu. Navíc je to jednoduché a rychlé.Nemá to chybu.

  • Lenka | 3. 3. 2006 15:40

    Já ryby nejím, ale aby můj přítel nebyl o ně ochuzen, vybrala jsem tento recept a moc si to chválil.

  • Eva | 17. 11. 2005 23:35

    Hm, fakt nic moc.

  • Franto K. | 15. 8. 2005 21:17

    ked sa vratim z norska,tak to vyskusam urobit.ale este sa mi nepodarilo ulovit lososa,hoci kazdy den bicujem more.dnes to bola takmer trojmetrova kosatka,ale v norsku je lov kosatiek zakazany,tak som ju pustil.oblizujte sa zatial aj za mna.

  • Karel Dvořák | 19. 4. 2005 14:34

    No nebylo to nic vzláštního!už jsem jedl lepší jídla.

  • Hanka P. | 6. 2. 2005 20:31

    Bylo to skvělé, právě ten sos s vínem a smetanou byl super!!! Všcihni jsme se olizovali.

  • Kuchařka on-line | 1. 2. 2005 20:41

    Při přípravě ryb je nejvhodnější bílé suché víno.

  • Wanda | 1. 2. 2005 20:20

    jaké bílé víno se má použit? Já mám z vín v kuchyni docela obavy :) Děkuji

  • Kamila | 31. 1. 2005 10:06

    Jak dlouho se má zapékat a na kolik stupňů? Děkuji

  • Martina | 29. 1. 2005 19:58

    Aha zakysaná, já tam dávala ke šlehání ale celá rodina se olizovala až za ušima :-)

  • Martina | 29. 1. 2005 19:45

    Tady ještě jednou já, vyzkoušela sem a byla to taková dobrota.Recept je lehký a pokrm mňam mňam

  • Mr.Jo | 29. 1. 2005 18:03

    Tam ma byt kysana smetana/i kdyz nejsem autor receptu/, ale daleko lepsi je dat misto zakys. smetany bily jogurt/i light/na rybu a pak v troube peceme 200stupnu 12-15 minut.Platky ryby/lososa-salmona/, ale i jinou rybu.Ja ji marinuji pred tepelnou upravou asi 60 minut ve smesi: olivovy olej,sojova omacka nebo teryaki, mlety nebo cerstvy strouhany zazvor a trochu gril.koreni

  • Martina | 22. 1. 2005 13:59

    Tam smetana má být asi obyč, že? Ne zakysaná?

  • Stevo | 24. 12. 2004 13:32

    je to dobry recept hodny na stedrovecerne prestieranie .....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Losos
Maso Rybí Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Citron Eidam sýr Kečup - jemný Kopr Losos Máslo Pepř mletý Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mexické "Guacamole"

Mexické "Guacamole"

Domací houstičky

Domací houstičky

Povidlové rohlíčky II

Povidlové rohlíčky II

Ajťácké Chilli con carne

Ajťácké Chilli con carne

Borůvkový koláč s krémem z bílé čokolády

Borůvkový koláč s krémem z bílé…

Ořechové kostky - miniřezy

Ořechové kostky - miniřezy

Cuketové nudle se sýrovou omáčkou

Cuketové nudle se sýrovou omáčkou

Čočkový salát s hořčicí

Čočkový salát s hořčicí

Palačinky nejrychllější nejchutnejší varijanta!

Palačinky nejrychllější nejchutnejší…

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

224
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
58
Jahodové mojito
Jahodové mojito
48
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka / beránek
Čokoládovo-ořechová…
47
Pepanovo sádlo se špekem a cibulkou
Pepanovo sádlo se špekem…
40
Ořechové kytičky s máslovým krémem
Ořechové kytičky s…

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Tajemství vyzrazeno! Kubelková odhalila pravdu o Brzobohaté

Tajemství vyzrazeno! Kubelková odhalila pravdu o Brzobohaté

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Robert Redford: V posteli byl nejlepší, ze všeho nejvíce miloval ale samotu!

Robert Redford: V posteli byl nejlepší, ze všeho nejvíce miloval ale samotu!

Ženy.cz Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Blesk.cz Smutek hvězd po smrti Redforda (†89):  Pocta legendě i zlomené srdce

Smutek hvězd po smrti Redforda (†89): Pocta legendě i zlomené srdce

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Další doporučené recepty:

Gratinovaný květák
Gratinovaný květák
Gratinovaný květák
Gratinovaný květák
Gratinovaný lilek a cuketa
Gratinovaný lilek a cuketa
Gratinovaný losos s chlebovou střídkou
Gratinovaný losos s chlebovou střídkou
Gratinovaný toast se sýrem
Gratinovaný toast se sýrem
Grepový salát
Grepový salát
  • Recepty.cz
  • Gratinovaný losos
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact