Sýr na rybu je VRAŽDA!!!!! :'( :'( :'( :'(
Samotný losos na másle byl vynikající, ale po zapečení nic moc. Losos vysušený a „omáčka“ chuťově nevyhovuje. Škoda, vypadalo to tak lákavě...
Samotný losos na másle byl vynikající, ale po zapečení nic moc. Losos vysušený a "omáčka" chuťově nevyhovuje. Škoda, vypadalo to tak lákavě...
Já taky nějak nechápu ten poměr té omáčky. Vůbec to nevypadá jako na fotce. Losos Je ponořenej a vůbec to nevypadá, že by ta omáčka měla houstnout jako na obrázku, jak dlouho to teda mám nechat v tý troubě? Už to tam mám 30 min.a je furt řídká. Nespletla se paní s tím poměrem? nebo ta fotka je z časopisu a ne ze skutečnosti?
Alternativa: na dno zapékací misky jsem naskládal pokrájené předvařené brambory, tím jsem vyřešil přílohu a přebytek šťávy, jinak všechno ostatní podle receptu - dávám 1, je to fakt materiál !! Nevěděl jsem, jak skvěle se dá pracovat s kopem !!
A peče se v troubě přikrytý nebo jen tak?
mnamka, doporucuji
Chutné a výborné. Vyzkoušejte :-)
Chutné a výborné. Vyzkoušejte :-)
Nepochopil jsem jednu věc, to množství omáčky na zapékání je na pár plátků dovela velké, má to být zapečené jen z trochou omáčky na mase, nebo normálně celé maso v omáčce? na fotce je jen trocha na mase, proto mne to mate.Díky za info
misto eidamu je lepsi pouzit parmezana na cerstveho lososa je nejlepsi bazalka...
Výborné!! Jednoduché, rychlé a až sváteční jídlo. Doporučuji
ja pouzivam vino bile sumive a je to o moc lepsi
Ahoj, mam dotaz. Ikdyz je to asi hloupost. To se osmaží nejdřív na pánvičce a pak se to přendá do nějaký nádoby do trouby?
Opravduvýborný recept,jednoduchý a tak chtný...oceňuji i rychlost,takže opravdu pochutnáníčko bez velké námahy...díky za tento supr recept
Tento recept mě a všechny u oběda velmi příjemně překvapil, ani jsme nečekali takovou dobrotu. Navíc je to jednoduché a rychlé.Nemá to chybu.
Já ryby nejím, ale aby můj přítel nebyl o ně ochuzen, vybrala jsem tento recept a moc si to chválil.
Hm, fakt nic moc.
ked sa vratim z norska,tak to vyskusam urobit.ale este sa mi nepodarilo ulovit lososa,hoci kazdy den bicujem more.dnes to bola takmer trojmetrova kosatka,ale v norsku je lov kosatiek zakazany,tak som ju pustil.oblizujte sa zatial aj za mna.
No nebylo to nic vzláštního!už jsem jedl lepší jídla.
Bylo to skvělé, právě ten sos s vínem a smetanou byl super!!! Všcihni jsme se olizovali.
Při přípravě ryb je nejvhodnější bílé suché víno.
jaké bílé víno se má použit? Já mám z vín v kuchyni docela obavy :) Děkuji
Jak dlouho se má zapékat a na kolik stupňů? Děkuji
Aha zakysaná, já tam dávala ke šlehání ale celá rodina se olizovala až za ušima :-)
Tady ještě jednou já, vyzkoušela sem a byla to taková dobrota.Recept je lehký a pokrm mňam mňam
Tam ma byt kysana smetana/i kdyz nejsem autor receptu/, ale daleko lepsi je dat misto zakys. smetany bily jogurt/i light/na rybu a pak v troube peceme 200stupnu 12-15 minut.Platky ryby/lososa-salmona/, ale i jinou rybu.Ja ji marinuji pred tepelnou upravou asi 60 minut ve smesi: olivovy olej,sojova omacka nebo teryaki, mlety nebo cerstvy strouhany zazvor a trochu gril.koreni
Tam smetana má být asi obyč, že? Ne zakysaná?
je to dobry recept hodny na stedrovecerne prestieranie .....