• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Granáty
Napište svůj komentář k receptu

Granáty

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Granáty
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      lžíce sádlo na dno pekárny
    • 500
      g těstoviny uvařené
    • 400
      g vařené brambory nakrájené na kostky
    • 5
      ks vejce
    • 4
      ks párky nebo špekáčky
    • 5
      ks cibule nakrájená
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Vše promícháme a dáme do pekárny. Pečeme asi 90 minut. Program: Pečení.
2
Zdroj: domacipekarny.dama.cz
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ladia
    Ladia | 28. 10. 2010 17:00

    Maso, Bezmasé...

  • Lucie Blechová | 17. 7. 2009 09:00

    Tak tohle vypadá velice slibně Terezko, přidávám do oblíbených a co nejdříve vyzkouším. Zatím jsem v pekárně dělala jen chlebíky a různá těsta, víc jsem se neodvážila... je na čase to změnit :-). Díky za recept! Lucie

  • Jana Pátková | 26. 10. 2008 17:53

    Ano, Maruš beru - už jsem potichu, krásný večer, Jana.

  • Maruš - | 26. 10. 2008 17:22

    Paní Jano,diskuze by opravdu byla zbytečná,kdyby si každý přečetl jednu větičku na stránkách,odkud chce recept vložit jinde-dám příklad z těchto stránek-Publikování nebo další šíření obsahu serveru Recepty.cz je bez písemného souhlasu autorů zakázáno. Podle mého názoru je šíření a publikování i to,když podle receptu nějaké jídlo sama uvařím,nebo něco upeču,sama vyfotím a dám někde jinde.Zdůrazňuji,že bez svolení.A ještě navíc opomenu dát odkaz,odkud recept pochází.A vadí to i zdejším vkladatelkám a vkladatelům receptů,když se někde něco objeví z těchto stránek,bez svolení a třeba to taky někdo uvařil a vyfotil.Jasně,jsou jídla běžná která jsou skoro všude,ale pak jsou i nějaké originální recepty a opravdu je potřeba mít svolení,nevím pak,k čemu ta větička tady je.A jestli toto někdo porušuje,tak to mě neopravňuje k tomu,že to budu porušovat taky.Jak jsem už psala,je to o slušnosti.

  • Jana Pátková | 26. 10. 2008 16:47

    Už jen dodám, nemám pekárnu, ani si ji nekoupím, protože u nás doma nemá perspektivu,tak vlastně končím můj příspěvek, nekopíruji a jen sleduji komentáře a doufám, že jsem neublížila pekařkám i pekařům v domácí pekárně. Podle mého je diskuze tak trošku , no, jak by to řekl nějaký rozumbrada-zbytečná ?? Ale zase, to je jen můj osobní názor !Dostala jsem se do diskuze,která jde mimo mé "vaření", tak se nezlobte, že jsem se tady "vecpala", Jana.

  • Maruš - | 26. 10. 2008 15:40

    Anndy KV,Vaše stránky navštěvuji docela často,považuji je za nejlepší,co se týče receptů,rad a všeho ostatního okolo domácích pekáren.Máte s něma určitě docela moc práce,ale hodně pomáhají a nejenom novým pekařkám a pekařům.Děkuji za ně!!!

  • Maruš - | 26. 10. 2008 15:28

    Taky vlastním domácí pekárnu, peču podle různých receptů z různých webů a i když mám recept sama vyzkoušený a třeba můžu i fotit,tak bych přes zákaz recept nedala na jiný web.Se to prostě nedělá a není to férové k autorce,která recept vymyslela,nebo třeba jen upravila pro domácí pekárnu,musela to vyzkoušet a taky si dala čas i práci ho někde vložit.Já vím,že hodně lidí kopíruje a vkládá jinam,taky mně se to stalo,ale přece já sama se nesnížím k tomu,abych to dělala taky a jiným.Opravdu by mě to netěšilo a co vadí mně,nebudu dělat ostatním.A když někdo ještě pozapomene uvést zdroj :-(( a hned u vícero receptů :-(( No,co dodat,je to o slušnosti a je to v lidech.

  • Tereza J. | 26. 10. 2008 14:56

    Vážená pani Andy, opakovane som požiadala pani Kovářovú, aby uvedené recepty zmazala. Nie je v mojich silách to urobiť. Ja som tie recepty mechanicky neskopírovala, ale všetkých 5 receptov urobila, odskúšala a nafotila. Pripadalo mi normálne ponúknuť to ostatným, keďže chutili. Ak máte iný názor, dá sa to povedať aj bez vyhrážania sa. Ďakujem Vám za pekný víkend, ste skutočne milá.

  • Anndy KV | 26. 10. 2008 13:52

    no on je trochu problém, že se paní Tereza strašně rozčilovala na serveru Chytré ženy, jak je tam jedna bezcharakterní a opsala JEJÍ recepty uveřejněné na TOP receptech (mimochodem, redakce tam už její recepy smazala, protože nejsou její, ale naše - http://domacipekarny.dama.cz/ ). Ne nadarmo máme na našich soukromých stránkách hlášku o zákazu kopírování. Ale vše se dá obejít, ale jen blázen napíše, že to nevěděl! Prosím respektujte to! Hodně pekařů a pekařek na našich stránkách si dává opravdu práci s tím, aby recept vychytali pro domácí pekárnu. Jasně, buchty dělávaly i naše babičky, ale babiččin recept nemůžu použít pro dom.pekárnu a MUSÍM ho upravit. Neudělal si to ty ani ty, udělal to někdo jiný a ty se jen vezeš a to není fér! Vymyslete něco Vy, pak zveřejněte, vyfoťte a nic se neděje. JEN PROSÍM NEKOPÍRUJTE NAŠE RECEPTY a už vůbec ne bez uvedení autora! Ne, že recept je z www.dama.cz, to není pravda, recepty máme na http://domacipekarny.dama.

  • Jana Pátková | 26. 10. 2008 11:37

    Ivo, také se dívám na jiné stránky receptů, potom zjistím, že jsou zde i onde podobné recepty, tak si přečtu a jedu dál přes PC, ale pravdu máte v tom, že já to tak nestuduji,buď mě receptík osloví, nebo už zjistím, že jsem to někde četla, tak šmajdám dále, opisovat jako ve škole ? (to jsem také dělala ??), ale zase o nic snad nejde. Já mám doma také asi 2m kuchařských knížek (už to tady některá - abych neurazila, kuchařka psala), ale než bych se v nich hrabala, tak "čumnu" sem a je to rychlejší.Já si Ivo myslím, že zde nemáme žádný problém, ale nové recepty mám ráda, i když z nich skoro nevařím, ale počtu si a pak máte vidět to dílo ,co z toho uvařím, já totiž improvizuji tak, že se někdy manželovi dělají boule za ušima, a nebo mě sjede jako malou holku. Ale zase hned ho zpražím já za něco jiného. Ono totiž vaření se u nás přizpůsobuje - jak věku, dietě , tak i tomu, co jsem asi vařila těch posledních 100 let.Ahojky

  • Iva Trhoňová | 26. 10. 2008 10:49

    Jani,a copak na tomto receptu T.dolaďovala?Mrkněte se na originál:http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=5968A navíc - tyto stránky a recepty na nich jsou soukromé a kopírovat z nich se nesmí.Než je nějaký recept přidán,vždycky je autorka dotázána,jestli rec.neopisovala z webu nebo ho sama někam neumístila.Prostě to tak je,měli bychom to všichni respektovat,ale spousta "kuchařek" k tomu ochotná není.Možná by paní Tereza měla čerpat jen ze "svých bohatých zásob receptov" (jak píše,že má) a neopisovat další z webu.I já vám přeji krásný zbytek víkendu a moc moc podařených pokrmů! :-)

  • Jana Pátková | 26. 10. 2008 10:15

    Ivo, ale Tereza přece uvádí, že všechny recepty, které zde přidá, předem vyzkouší a potom nabídne ostatním , tak jako Vy - "ladíte pokrm", tak také ona. Proč bych ji např.já nemohla pochválit za dobrý recept (oběd z papiňáku atd.), ale také nevidím důvod, proč bych nepochválila i Vaše jídlo, je mě úplně jedno, zda jde o recept od "Marťanů" nebo od sousedky, důležité pro mou kuchyň je, že si ho mohu přečíst vč. komentářů a potom vyzkoušet u nás doma, ne ? Hezkou neděli všem kuchtíkům !

  • Iva Trhoňová | 26. 10. 2008 09:27

    Tereze: :) Samozřejmě,že to,co vařím,nejsou jen moje recepty,tak plodná zas nejsem...je tu ale ten rozdíl,že já na webu uveřejňuji JEN moje recepty,za kterými si stojím a které jsem několikrát zkoušela až do úplného vyladění (dala si s tím mockrát práci a ty první "nepodarky" taky musel někdo sníst.....)Pak přijde někdo jako vy a recept si "půjčí" bez uvedení zdroje a ještě se nechá chválit,jaký je šikovný.P.S.Pardon,zapomněla bych - jednou jsem předala výborný recept od paní J.Bohdalové,ale to jsem na stránkách poctivě uvedla....

  • Tereza J. | 25. 10. 2008 19:53

    Z Dámy som vyskúšala a tu pridala 4 recepty : Makovník z pekárne, Chlieb s kečupom , Jablkový chlieb s karamelovým pudingom - maj je uvedený zdroj. a tento recept. K tým 3 receptom prosím Ladenku o doplnenie zdroja www.dama.cz. Došlo k tomu omylom, ospravedlňujem sa. Vetička, ktorú cizujte, je napísaná aj na tomto webe a kopíruje sa jedna radosť. Aj moje recepty ale aj recepty iných pisateliek doslova skopírovala veroka na web Chytrá žena. Moje recepty, dokonca s mojimi fotkami, sa posielajú mailami, takže .... Tiež si odo mňa nikto nepýtal dovolenie. Ja recept pridám až po vlastnoručnom vyskúšaní, nikdy neopisujem recept z webu alebo časopisu bez vyskúšania. Nemám to zapotreby, zásoby mojich receptov sú tak bohaté, že niektoré možno do konca života nevyskúšam. Ostatne, recepty, ktoré varíte vy, sú vašim výmyslom ? Vy ste ich autorom ? Ale to stačí, už sme sa tu bavili o tom viackrát, pozrite staršie diskusie. Prajem vám pekný večer a slnečnú nedeľu:)))

  • Iva Trhoňová | 25. 10. 2008 13:42

    Recept je sice určitě starý,ale má mnoho obměn.....a tuhle jsem nachystala a odměřila já pro pečení v domácí pekárně,p.Tereza ho pouze obšlehla z www.Dama.cz (a není jediný,který si "půjčila").Jsem moc ráda,že recepty ode mne chutnají,ale u receptů na Domácích pekárnách na Dámě je výslovně psáno:PROSÍME NEKOPÍRUJTE NAŠE RECEPTY NA JINÉ WEBY!!! Děkujeme

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Párky Pepř mletý Sádlo Sůl Těstoviny Vařené brambory Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Filé zapečené se zakysanou smetanou

Filé zapečené se zakysanou smetanou

Hrách na maďarský způsob

Hrách na maďarský způsob

Smetanovo-nivová brokolice

Smetanovo-nivová brokolice

Zapečená (nejen) krůtí játra

Zapečená (nejen) krůtí játra

Těstovinový salát s celerem a krabími tyčinkami

Těstovinový salát s celerem a krabími…

Jak opravit nepovedený dort

Jak opravit nepovedený dort

Kuře v hořčičné kari marinádě

Kuře v hořčičné kari marinádě

Svíčková dle Ládi Hrušky

Svíčková dle Ládi Hrušky

Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Doporučujeme

30 minut
Chřestový quiche

Chřestový quiche

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

71
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
46
Černá čočka s mrkví
Černá čočka s mrkví
35
Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem
32
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
29
Žemlovka s jablky a tvarohem
Žemlovka s jablky a…

Zajímavé články

Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5 způsobů, jak ji můžete použít
Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5…
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a co z nich uvařit?
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a…
Nejlepší rebarborové koláče: S drobenkou, sněhovou čepicí i pro bezlepkáře
Nejlepší rebarborové koláče: S drobenkou,…
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
AHA.cz Karel Voříšek: Zásadní porušení pravidel televize!

Karel Voříšek: Zásadní porušení pravidel televize!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Muži promluvili: Jaké oblečení na ženách opravdu nesnášejí?

Muži promluvili: Jaké oblečení na ženách opravdu nesnášejí?

Ženy.cz Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Blesk.cz Gregory Peck (†87) bojoval na KVIFF se zánětem střeva: Bartoška mu zachránil život!

Gregory Peck (†87) bojoval na KVIFF se zánětem střeva: Bartoška mu zachránil život!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Rituál pro čistý prostor i mysl: Jak na vykuřování a jaké byliny vás podpoří při očistě domova?

Rituál pro čistý prostor i mysl: Jak na vykuřování a jaké byliny vás podpoří při očistě domova?

Další doporučené recepty:

Grahamový chléb II.
Grahamový chléb II.
Grahamový jemný chléb
Grahamový jemný chléb
Grahamový s klobásou
Grahamový s klobásou
Granola
Granola
Granola s ořechy
Granola s ořechy
Grapefruitová limonáda s mátou a medem
Grapefruitová limonáda s mátou a medem
  • Recepty.cz
  • Granáty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact