• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Granáty
Napište svůj komentář k receptu

Granáty

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Granáty
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      lžíce sádlo na dno pekárny
    • 500
      g těstoviny uvařené
    • 400
      g vařené brambory nakrájené na kostky
    • 5
      ks vejce
    • 4
      ks párky nebo špekáčky
    • 5
      ks cibule nakrájená
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Vše promícháme a dáme do pekárny. Pečeme asi 90 minut. Program: Pečení.
2
Zdroj: domacipekarny.dama.cz
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ladia
    Ladia | 28. 10. 2010 17:00

    Maso, Bezmasé...

  • Lucie Blechová | 17. 7. 2009 09:00

    Tak tohle vypadá velice slibně Terezko, přidávám do oblíbených a co nejdříve vyzkouším. Zatím jsem v pekárně dělala jen chlebíky a různá těsta, víc jsem se neodvážila... je na čase to změnit :-). Díky za recept! Lucie

  • Jana Pátková | 26. 10. 2008 17:53

    Ano, Maruš beru - už jsem potichu, krásný večer, Jana.

  • Maruš - | 26. 10. 2008 17:22

    Paní Jano,diskuze by opravdu byla zbytečná,kdyby si každý přečetl jednu větičku na stránkách,odkud chce recept vložit jinde-dám příklad z těchto stránek-Publikování nebo další šíření obsahu serveru Recepty.cz je bez písemného souhlasu autorů zakázáno. Podle mého názoru je šíření a publikování i to,když podle receptu nějaké jídlo sama uvařím,nebo něco upeču,sama vyfotím a dám někde jinde.Zdůrazňuji,že bez svolení.A ještě navíc opomenu dát odkaz,odkud recept pochází.A vadí to i zdejším vkladatelkám a vkladatelům receptů,když se někde něco objeví z těchto stránek,bez svolení a třeba to taky někdo uvařil a vyfotil.Jasně,jsou jídla běžná která jsou skoro všude,ale pak jsou i nějaké originální recepty a opravdu je potřeba mít svolení,nevím pak,k čemu ta větička tady je.A jestli toto někdo porušuje,tak to mě neopravňuje k tomu,že to budu porušovat taky.Jak jsem už psala,je to o slušnosti.

  • Jana Pátková | 26. 10. 2008 16:47

    Už jen dodám, nemám pekárnu, ani si ji nekoupím, protože u nás doma nemá perspektivu,tak vlastně končím můj příspěvek, nekopíruji a jen sleduji komentáře a doufám, že jsem neublížila pekařkám i pekařům v domácí pekárně. Podle mého je diskuze tak trošku , no, jak by to řekl nějaký rozumbrada-zbytečná ?? Ale zase, to je jen můj osobní názor !Dostala jsem se do diskuze,která jde mimo mé "vaření", tak se nezlobte, že jsem se tady "vecpala", Jana.

  • Maruš - | 26. 10. 2008 15:40

    Anndy KV,Vaše stránky navštěvuji docela často,považuji je za nejlepší,co se týče receptů,rad a všeho ostatního okolo domácích pekáren.Máte s něma určitě docela moc práce,ale hodně pomáhají a nejenom novým pekařkám a pekařům.Děkuji za ně!!!

  • Maruš - | 26. 10. 2008 15:28

    Taky vlastním domácí pekárnu, peču podle různých receptů z různých webů a i když mám recept sama vyzkoušený a třeba můžu i fotit,tak bych přes zákaz recept nedala na jiný web.Se to prostě nedělá a není to férové k autorce,která recept vymyslela,nebo třeba jen upravila pro domácí pekárnu,musela to vyzkoušet a taky si dala čas i práci ho někde vložit.Já vím,že hodně lidí kopíruje a vkládá jinam,taky mně se to stalo,ale přece já sama se nesnížím k tomu,abych to dělala taky a jiným.Opravdu by mě to netěšilo a co vadí mně,nebudu dělat ostatním.A když někdo ještě pozapomene uvést zdroj :-(( a hned u vícero receptů :-(( No,co dodat,je to o slušnosti a je to v lidech.

  • Tereza J. | 26. 10. 2008 14:56

    Vážená pani Andy, opakovane som požiadala pani Kovářovú, aby uvedené recepty zmazala. Nie je v mojich silách to urobiť. Ja som tie recepty mechanicky neskopírovala, ale všetkých 5 receptov urobila, odskúšala a nafotila. Pripadalo mi normálne ponúknuť to ostatným, keďže chutili. Ak máte iný názor, dá sa to povedať aj bez vyhrážania sa. Ďakujem Vám za pekný víkend, ste skutočne milá.

  • Anndy KV | 26. 10. 2008 13:52

    no on je trochu problém, že se paní Tereza strašně rozčilovala na serveru Chytré ženy, jak je tam jedna bezcharakterní a opsala JEJÍ recepty uveřejněné na TOP receptech (mimochodem, redakce tam už její recepy smazala, protože nejsou její, ale naše - http://domacipekarny.dama.cz/ ). Ne nadarmo máme na našich soukromých stránkách hlášku o zákazu kopírování. Ale vše se dá obejít, ale jen blázen napíše, že to nevěděl! Prosím respektujte to! Hodně pekařů a pekařek na našich stránkách si dává opravdu práci s tím, aby recept vychytali pro domácí pekárnu. Jasně, buchty dělávaly i naše babičky, ale babiččin recept nemůžu použít pro dom.pekárnu a MUSÍM ho upravit. Neudělal si to ty ani ty, udělal to někdo jiný a ty se jen vezeš a to není fér! Vymyslete něco Vy, pak zveřejněte, vyfoťte a nic se neděje. JEN PROSÍM NEKOPÍRUJTE NAŠE RECEPTY a už vůbec ne bez uvedení autora! Ne, že recept je z www.dama.cz, to není pravda, recepty máme na http://domacipekarny.dama.

  • Jana Pátková | 26. 10. 2008 11:37

    Ivo, také se dívám na jiné stránky receptů, potom zjistím, že jsou zde i onde podobné recepty, tak si přečtu a jedu dál přes PC, ale pravdu máte v tom, že já to tak nestuduji,buď mě receptík osloví, nebo už zjistím, že jsem to někde četla, tak šmajdám dále, opisovat jako ve škole ? (to jsem také dělala ??), ale zase o nic snad nejde. Já mám doma také asi 2m kuchařských knížek (už to tady některá - abych neurazila, kuchařka psala), ale než bych se v nich hrabala, tak "čumnu" sem a je to rychlejší.Já si Ivo myslím, že zde nemáme žádný problém, ale nové recepty mám ráda, i když z nich skoro nevařím, ale počtu si a pak máte vidět to dílo ,co z toho uvařím, já totiž improvizuji tak, že se někdy manželovi dělají boule za ušima, a nebo mě sjede jako malou holku. Ale zase hned ho zpražím já za něco jiného. Ono totiž vaření se u nás přizpůsobuje - jak věku, dietě , tak i tomu, co jsem asi vařila těch posledních 100 let.Ahojky

  • Iva Trhoňová | 26. 10. 2008 10:49

    Jani,a copak na tomto receptu T.dolaďovala?Mrkněte se na originál:http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=5968A navíc - tyto stránky a recepty na nich jsou soukromé a kopírovat z nich se nesmí.Než je nějaký recept přidán,vždycky je autorka dotázána,jestli rec.neopisovala z webu nebo ho sama někam neumístila.Prostě to tak je,měli bychom to všichni respektovat,ale spousta "kuchařek" k tomu ochotná není.Možná by paní Tereza měla čerpat jen ze "svých bohatých zásob receptov" (jak píše,že má) a neopisovat další z webu.I já vám přeji krásný zbytek víkendu a moc moc podařených pokrmů! :-)

  • Jana Pátková | 26. 10. 2008 10:15

    Ivo, ale Tereza přece uvádí, že všechny recepty, které zde přidá, předem vyzkouší a potom nabídne ostatním , tak jako Vy - "ladíte pokrm", tak také ona. Proč bych ji např.já nemohla pochválit za dobrý recept (oběd z papiňáku atd.), ale také nevidím důvod, proč bych nepochválila i Vaše jídlo, je mě úplně jedno, zda jde o recept od "Marťanů" nebo od sousedky, důležité pro mou kuchyň je, že si ho mohu přečíst vč. komentářů a potom vyzkoušet u nás doma, ne ? Hezkou neděli všem kuchtíkům !

  • Iva Trhoňová | 26. 10. 2008 09:27

    Tereze: :) Samozřejmě,že to,co vařím,nejsou jen moje recepty,tak plodná zas nejsem...je tu ale ten rozdíl,že já na webu uveřejňuji JEN moje recepty,za kterými si stojím a které jsem několikrát zkoušela až do úplného vyladění (dala si s tím mockrát práci a ty první "nepodarky" taky musel někdo sníst.....)Pak přijde někdo jako vy a recept si "půjčí" bez uvedení zdroje a ještě se nechá chválit,jaký je šikovný.P.S.Pardon,zapomněla bych - jednou jsem předala výborný recept od paní J.Bohdalové,ale to jsem na stránkách poctivě uvedla....

  • Tereza J. | 25. 10. 2008 19:53

    Z Dámy som vyskúšala a tu pridala 4 recepty : Makovník z pekárne, Chlieb s kečupom , Jablkový chlieb s karamelovým pudingom - maj je uvedený zdroj. a tento recept. K tým 3 receptom prosím Ladenku o doplnenie zdroja www.dama.cz. Došlo k tomu omylom, ospravedlňujem sa. Vetička, ktorú cizujte, je napísaná aj na tomto webe a kopíruje sa jedna radosť. Aj moje recepty ale aj recepty iných pisateliek doslova skopírovala veroka na web Chytrá žena. Moje recepty, dokonca s mojimi fotkami, sa posielajú mailami, takže .... Tiež si odo mňa nikto nepýtal dovolenie. Ja recept pridám až po vlastnoručnom vyskúšaní, nikdy neopisujem recept z webu alebo časopisu bez vyskúšania. Nemám to zapotreby, zásoby mojich receptov sú tak bohaté, že niektoré možno do konca života nevyskúšam. Ostatne, recepty, ktoré varíte vy, sú vašim výmyslom ? Vy ste ich autorom ? Ale to stačí, už sme sa tu bavili o tom viackrát, pozrite staršie diskusie. Prajem vám pekný večer a slnečnú nedeľu:)))

  • Iva Trhoňová | 25. 10. 2008 13:42

    Recept je sice určitě starý,ale má mnoho obměn.....a tuhle jsem nachystala a odměřila já pro pečení v domácí pekárně,p.Tereza ho pouze obšlehla z www.Dama.cz (a není jediný,který si "půjčila").Jsem moc ráda,že recepty ode mne chutnají,ale u receptů na Domácích pekárnách na Dámě je výslovně psáno:PROSÍME NEKOPÍRUJTE NAŠE RECEPTY NA JINÉ WEBY!!! Děkujeme

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Párky Pepř mletý Sádlo Sůl Těstoviny Vařené brambory Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůtí rolky se zeleninou

Krůtí rolky se zeleninou

Jogurtové řezy

Jogurtové řezy

Fofr cuketa na řecký způsob

Fofr cuketa na řecký způsob

Mřížková tvarohová buchta

Mřížková tvarohová buchta

Banánová bleskovka - dort

Banánová bleskovka - dort

Slaný koláč z listového těsta

Slaný koláč z listového těsta

Apple crumble

Apple crumble

Hrníčkový chleba

Hrníčkový chleba

Bramborové muffiny se slaninou

Bramborové muffiny se slaninou

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

99
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
63
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez…
63
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem
42
Vepřový guláš s mrkví
Vepřový guláš s mrkví
41
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Na počest Jiřího Bartošky (†78) vznikají další a další pietní místa: V Divadle bez zábradlí i tam, kde začínal!

Na počest Jiřího Bartošky (†78) vznikají další a další pietní místa: V Divadle bez zábradlí i tam, kde začínal!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Další doporučené recepty:

Grahamový chléb II.
Grahamový chléb II.
Grahamový jemný chléb
Grahamový jemný chléb
Grahamový s klobásou
Grahamový s klobásou
Granola
Granola
Granola s ořechy
Granola s ořechy
Grapefruitová limonáda s mátou a medem
Grapefruitová limonáda s mátou a medem
  • Recepty.cz
  • Granáty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact