Do koleček salámu vyřízněte kapsy, naplňte je nivou a přimačkněte k sobě. Vejce rozšlehejte s mlékem a moukou na zhoustlé těstíčko, podle chuti ho osolte a opepřete. Kolečka salámu obalte z obou stran v těstíčku a usmažte na oleji.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Leoš
|21. 7. 2014 15:58
Jak mám vyříznout do kolečka salámy kapsu? :-\
Věra Luňáčková
|14. 4. 2014 14:08
Markéto, na jídlo se fuj neříká!! Toto už znají děti ve školce, tak zkroťte své vášně. Niva ani salám do jejich jídelníčku nepatří, ale odpad to dozajista není. Gothajský salám je jeden z nejkvalitnějších českých měkkých salámů a jeho výroba aby chutnal tak jak má a splňovat normy je kumšt. To mi můžete věřit. Některé Gothajské salámy jsou dokonce nositelem značky klasa, tak není třeba je hanit. Pokud nevíte co klasa znamená, je to NÁRODNÍ ZNAČKA KVALITY a za odpad se neuděluje, naopak, musí se obhajovat, není totiž "doživotní".