fuj
Správně je Worcester (viď láhev!).
Tak tohle je hnus k poblití! Nejlepší je namrdat na talíř hromadu gothaje a zalejt to sojovkou a vegetou. Tyhle lidi by neměli vařit, jinak někomu způsobí vážnou žaludeční újmu!
Sísa máte pravdu....přesně tak. Pokud nemám čerstvou zeleninu dávám sterilovanou. Lepší je však nakrájet na jemné nudličky (nejlépe v robotu) zelí a papriku a dát podust, zelenina krásně povolí. Je to opravdu rychlé, dobré a levné jídlo.
Moravský salát je sterilovaná zelenina?A to zelí a paprika je syrové?
Tento recept poznám 20 rokov a vždy sme si veľmi pochutili.Je pravda,že sme ho robievali,keďsme boli na tom finančne horšie ako dnes,ale chystám sa znova toto výborne jedlo urobiť.Moja 10ročná dcéra ho ešte nepozná.
Moc jsme si pochutnali, chválím recept.
Přidala jsem do osmažené cibulky pár nakrájených žampiónů a do podušeného salámu jsem přidala bílé zelí a zelenou papriku je to moc dobrý dík
Toto jídlo také občas dělám, jen nedávám moravský salát ani papriky. I když je to pro "chudé", což v dnešní době máte pravdu, je to dobré. My k tomu máme rádi chleba. Je to dobrá a rychlá večeře.
Gothaj s cibulí a octem není špatný, ale tahle čína pro "chudé" je ryhlá a moc dobrá...pokud není někdo líný Honza a nevadí mu, když se chvíli trápí u plotny...
Tak to si ten gothaj dám raději s octem a s cibulí ...