• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Gothaj po čínsku
Napište svůj komentář k receptu

Gothaj po čínsku

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gothaj po čínsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      lžíce sádlo
    • 2
      ks cibule větší
    • 300
      g salám
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      lžíce kari
    • 1
      lžička orientální koření
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      sklenice moravský salát nebo bílé zelí a paprika na nudličky

Postup přípravy receptu

1
Na sádle zpěníme cibuli, přidáme lžíci kari vegety, lžičku papriky a necháme rozpustit, přidáme nakrájený salám na nudličky a osmahneme. Přichutíme omáčkami a nakonec přidáme sklenici moravského salátu nebo nakrájené zelí s paprikou a 15 minut dusíme. Příloha: rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gothaj v jogurtovém těstíčku

Gothaj v jogurtovém těstíčku

Kotlety po čínsku

Kotlety po čínsku

Míchaná zelenina po čínsku

Míchaná zelenina po čínsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • fuj | 3. 8. 2013 15:01

    fuj

  • Petr | 6. 5. 2013 19:32

    Správně je Worcester (viď láhev!).

  • Vašek | 9. 1. 2013 20:59

    Tak tohle je hnus k poblití! Nejlepší je namrdat na talíř hromadu gothaje a zalejt to sojovkou a vegetou. Tyhle lidi by neměli vařit, jinak někomu způsobí vážnou žaludeční újmu!

  • Věra | 13. 9. 2006 11:05

    Sísa máte pravdu....přesně tak. Pokud nemám čerstvou zeleninu dávám sterilovanou. Lepší je však nakrájet na jemné nudličky (nejlépe v robotu) zelí a papriku a dát podust, zelenina krásně povolí. Je to opravdu rychlé, dobré a levné jídlo.

  • Sísa | 13. 9. 2006 10:53

    Moravský salát je sterilovaná zelenina?A to zelí a paprika je syrové?

  • Katarína Búziková | 8. 4. 2006 09:06

    Tento recept poznám 20 rokov a vždy sme si veľmi pochutili.Je pravda,že sme ho robievali,keďsme boli na tom finančne horšie ako dnes,ale chystám sa znova toto výborne jedlo urobiť.Moja 10ročná dcéra ho ešte nepozná.

  • Pavlína | 13. 1. 2005 14:31

    Moc jsme si pochutnali, chválím recept.

  • Alena | 11. 11. 2004 09:09

    Přidala jsem do osmažené cibulky pár nakrájených žampiónů a do podušeného salámu jsem přidala bílé zelí a zelenou papriku je to moc dobrý dík

  • Jana H. | 16. 10. 2004 15:46

    Toto jídlo také občas dělám, jen nedávám moravský salát ani papriky. I když je to pro "chudé", což v dnešní době máte pravdu, je to dobré. My k tomu máme rádi chleba. Je to dobrá a rychlá večeře.

  • Pešek | 9. 6. 2004 09:39

    Gothaj s cibulí a octem není špatný, ale tahle čína pro "chudé" je ryhlá a moc dobrá...pokud není někdo líný Honza a nevadí mu, když se chvíli trápí u plotny...

  • Honza | 8. 6. 2004 22:45

    Tak to si ten gothaj dám raději s octem a s cibulí ...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kari Moravský salát Orientální koření Paprika - sladká Pepř mletý Sádlo Salám Sojová omáčka Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořechový koláč bez mouky

Ořechový koláč bez mouky

Třená bábovka klasik

Třená bábovka klasik

Placičky z bramborové kaše

Placičky z bramborové kaše

Meruňkové kefírové řezy

Meruňkové kefírové řezy

Metrový koláč

Metrový koláč

Kelímková bábovka z jogurtu

Kelímková bábovka z jogurtu

Rybí pomazánka od babičky

Rybí pomazánka od babičky

Bramborový knedlík podle norem

Bramborový knedlík podle norem

Zázvorový macerát - sirup pro dospělé

Zázvorový macerát - sirup pro dospělé

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

27
Klasické lečo
Klasické lečo
27
Caprese z červené řepy
Caprese z červené řepy
27
Buřty na pivu
Buřty na pivu
26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
24
Domácí kečup
Domácí kečup

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Alena Sehnalová (76), Růžena z Hoří, má panenko přiznává: Milovala jsem Formana!

Alena Sehnalová (76), Růžena z Hoří, má panenko přiznává: Milovala jsem Formana!

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Gothaj po čínsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact