• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Gnocchi se špenátem a nivou
Napište svůj komentář k receptu

Gnocchi se špenátem a nivou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gnocchi se špenátem a nivou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček gnocchi
    • 1
      balíček mražený špenát
    • 1
      plátek hera
    • 1
      ks cibule středně velká
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka bazalka
    • 1
      ks vejce
    • 200
      ml zakysaná smetana 150-200
    • 120
      g sýr niva
    • česnek podle chuti

Postup přípravy receptu

1
Špenátová omáčka: na plátku Hery osmahneme ciibulku, přidáme rozkrájený mražený špenát (je dobré koupit již naporcovaný), opepříme, přidáme bazalku, trochu podlejeme a necháme dusit až do rozmražení špenátu; poté přidáme vejce, smetanu a na hrubo nastrouhanou nivu, podle chuti osolíme a nakonec přidáme česnek.
2
Gnocchi připravujeme dle návodu na obalu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gnocchi s listovým špenátem

Gnocchi s listovým špenátem

Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari

Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…

Gnocchi se slaninou, špenátem a sýrovou omáčkou

Gnocchi se slaninou, špenátem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Cíťa | 7. 4. 2014 14:59

    Ježíš lidi, vy toho naděláte, když mám chuť na lazaně, tak si je taky radši kopim a nevidim důvod proč si nekoupit gnocchi. Kdo chce, ať si na ně najde recept. Pohled na to, co stojí za to a co ne je dost nahraně, protože každý jíme a žijeme jinak. Radši pod receptem najdu jestli to chutná nebo ne nebo čím se to dá vyladit. To je moje priorita, ne dětinské rozmíšky.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 6. 4. 2014 14:11

    Každý má právo na názor, já osobně si sice myslím, že paní Markéta zvolila trochu ráznější formu, ale v zásadě má pravdu - když už někdo zveřejní recept, měl by stát za to. Recept na gnocchi, kde jsou gnocchi z polotovaru, taky nepovažuji za nic, co bych na těchto stránkách chtěla najít. P.S. já osobně zase nesnáším lidi, co nesnáší jen ostatní jen proto, že mají jiný názor.

  • Eva | 6. 4. 2014 09:31

    Já zase nesnáším takové komentáře.Napiš něco ty a uvidíme jak to bude k jídlu.

  • Marketa.A85 | 5. 4. 2014 01:21

    Recept na gnocchi: koupíme hotové gnocchi a uděláme k nim špenátovou omáčku. :'( Tak tomu říkám recept na gnocchi jako poleno. Bohužel se to týká spousty receptů, čekala bych více.

  • Jenda | 26. 1. 2014 17:23

    a to neumíš ani špenát udělat ? :) udělaly sme to a bylo to chutné ;-) spíš bude chyba jinde než v receptu, přidaly sme si do toho i kuřecí maso a bylo to výborné 8-)

  • Mrazík | 2. 3. 2013 19:03

    Bohužel absolutní propadák - špenát jsem měla listový, ve výsledku bylo všechno špatně - vejce se nespojilo se špenátem, ale vznikly tam vaječné cucky, niva se rozpustila a nebyla cítit, prostě příště nedělat - je to český pokus o italské jídlo :-(

  • Honza | 27. 1. 2012 13:23

    Je to super <3

  • inkeeper | 4. 5. 2011 13:18

    Gnocchi doporučuji osmažit na trošce másla nebo olivového oleje,jsou pak krásně křupavé.

  • Přemysl Toman | 19. 4. 2009 12:02

    Vyzkoušeno dnes jako jídlo k obědu, je to rychlé, levné a chuťově moc dobré, jsme spokojeni! :-) Jen místo Hery jsme dali máslo a taky si myslíme, že by se ještě nahoru dal nastrouhat libovolný sýr. Odteď zařadíme na seznam oblíbených jídel.

  • Lucka H. | 4. 10. 2008 14:56

    Výborné a rychlé jídlo, doporučuji všem

  • Martin R. | 9. 2. 2008 20:06

    Prave jsem dojedl a mohu konstatovat ze recept je vinikajici.Cibulku je potreba posekat na velmi jemno.Zapijel jsem Traminem a moje chutove bunky zazily orgasmus.

  • marie krejzarova | 3. 5. 2006 21:11

    Díky. Vyzkouším.

  • Jaroslava Oumarová | 2. 5. 2006 21:39

    Marie, Gnocchi jsou bramborové noky italského původu. Prodávají se jako polotovar v chladících boxech supermarketů ( Penny, Tesco ), nebo si je můžete vyrobit sama,recept najdete na těchto stránkách.

  • marie krejzarova | 2. 5. 2006 16:48

    Prosila bych co jsou to Gnocchi?To je něco od brambor? že je to pokrm z brambor a nikde je tam nevidím.Rekla bych, že to bude asi dobré.Odpoví mi někdo.Děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Gnocchi
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Gnocchi Hera Mražený špenát Pepř mletý Sůl Sýr Niva Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr pro paní Jarčuškovou

Kapr pro paní Jarčuškovou

Kukuřičný chléb II.

Kukuřičný chléb II.

Pstruh na másle

Pstruh na másle

Smažený tvarůžek v hermelínu

Smažený tvarůžek v hermelínu

Slaná bábovka s olivami

Slaná bábovka s olivami

Slaný krokodýl z majonézového těsta

Slaný krokodýl z majonézového těsta

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou sekanou

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…

Cizrnová pánev

Cizrnová pánev

Masová minutka s řapíkatým celerem

Masová minutka s řapíkatým celerem

Doporučujeme

225 minut
Pečený králík s citronem a bylinkami

Pečený králík s citronem a bylinkami

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

141
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
43
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
35
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
31
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
28
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy

Zajímavé články

Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic snazšího, když chcete pohostit rodinu nebo návštěvu
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic…
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho…
Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby byl výsledek perfektní!
Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby…
Sladké bezové časy: Využijte sezony bezových květů a ochutnejte z nich ty nejlepší dezerty
Sladké bezové časy: Využijte sezony bezových…
Nejlepší jídla na dětskou párty: Sladké a slané dobroty, se kterými u dětí uspějete
Nejlepší jídla na dětskou párty: Sladké a slané…
AHA.cz Podvod u Burešové: Už se mnou nepočítejte, vzkázala Forejtova múza

Podvod u Burešové: Už se mnou nepočítejte, vzkázala Forejtova múza

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

  • Recepty.cz
  • Gnocchi se špenátem a nivou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact