• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Gnocchi se špenátem a nivou
Napište svůj komentář k receptu

Gnocchi se špenátem a nivou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gnocchi se špenátem a nivou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček gnocchi
    • 1
      balíček mražený špenát
    • 1
      plátek hera
    • 1
      ks cibule středně velká
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka bazalka
    • 1
      ks vejce
    • 200
      ml zakysaná smetana 150-200
    • 120
      g sýr niva
    • česnek podle chuti

Postup přípravy receptu

1
Špenátová omáčka: na plátku Hery osmahneme ciibulku, přidáme rozkrájený mražený špenát (je dobré koupit již naporcovaný), opepříme, přidáme bazalku, trochu podlejeme a necháme dusit až do rozmražení špenátu; poté přidáme vejce, smetanu a na hrubo nastrouhanou nivu, podle chuti osolíme a nakonec přidáme česnek.
2
Gnocchi připravujeme dle návodu na obalu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gnocchi s listovým špenátem

Gnocchi s listovým špenátem

Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari

Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…

Gnocchi se slaninou, špenátem a sýrovou omáčkou

Gnocchi se slaninou, špenátem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Cíťa | 7. 4. 2014 14:59

    Ježíš lidi, vy toho naděláte, když mám chuť na lazaně, tak si je taky radši kopim a nevidim důvod proč si nekoupit gnocchi. Kdo chce, ať si na ně najde recept. Pohled na to, co stojí za to a co ne je dost nahraně, protože každý jíme a žijeme jinak. Radši pod receptem najdu jestli to chutná nebo ne nebo čím se to dá vyladit. To je moje priorita, ne dětinské rozmíšky.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 6. 4. 2014 14:11

    Každý má právo na názor, já osobně si sice myslím, že paní Markéta zvolila trochu ráznější formu, ale v zásadě má pravdu - když už někdo zveřejní recept, měl by stát za to. Recept na gnocchi, kde jsou gnocchi z polotovaru, taky nepovažuji za nic, co bych na těchto stránkách chtěla najít. P.S. já osobně zase nesnáším lidi, co nesnáší jen ostatní jen proto, že mají jiný názor.

  • Eva | 6. 4. 2014 09:31

    Já zase nesnáším takové komentáře.Napiš něco ty a uvidíme jak to bude k jídlu.

  • Marketa.A85 | 5. 4. 2014 01:21

    Recept na gnocchi: koupíme hotové gnocchi a uděláme k nim špenátovou omáčku. :'( Tak tomu říkám recept na gnocchi jako poleno. Bohužel se to týká spousty receptů, čekala bych více.

  • Jenda | 26. 1. 2014 17:23

    a to neumíš ani špenát udělat ? :) udělaly sme to a bylo to chutné ;-) spíš bude chyba jinde než v receptu, přidaly sme si do toho i kuřecí maso a bylo to výborné 8-)

  • Mrazík | 2. 3. 2013 19:03

    Bohužel absolutní propadák - špenát jsem měla listový, ve výsledku bylo všechno špatně - vejce se nespojilo se špenátem, ale vznikly tam vaječné cucky, niva se rozpustila a nebyla cítit, prostě příště nedělat - je to český pokus o italské jídlo :-(

  • Honza | 27. 1. 2012 13:23

    Je to super <3

  • inkeeper | 4. 5. 2011 13:18

    Gnocchi doporučuji osmažit na trošce másla nebo olivového oleje,jsou pak krásně křupavé.

  • Přemysl Toman | 19. 4. 2009 12:02

    Vyzkoušeno dnes jako jídlo k obědu, je to rychlé, levné a chuťově moc dobré, jsme spokojeni! :-) Jen místo Hery jsme dali máslo a taky si myslíme, že by se ještě nahoru dal nastrouhat libovolný sýr. Odteď zařadíme na seznam oblíbených jídel.

  • Lucka H. | 4. 10. 2008 14:56

    Výborné a rychlé jídlo, doporučuji všem

  • Martin R. | 9. 2. 2008 20:06

    Prave jsem dojedl a mohu konstatovat ze recept je vinikajici.Cibulku je potreba posekat na velmi jemno.Zapijel jsem Traminem a moje chutove bunky zazily orgasmus.

  • marie krejzarova | 3. 5. 2006 21:11

    Díky. Vyzkouším.

  • Jaroslava Oumarová | 2. 5. 2006 21:39

    Marie, Gnocchi jsou bramborové noky italského původu. Prodávají se jako polotovar v chladících boxech supermarketů ( Penny, Tesco ), nebo si je můžete vyrobit sama,recept najdete na těchto stránkách.

  • marie krejzarova | 2. 5. 2006 16:48

    Prosila bych co jsou to Gnocchi?To je něco od brambor? že je to pokrm z brambor a nikde je tam nevidím.Rekla bych, že to bude asi dobré.Odpoví mi někdo.Děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Gnocchi
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Gnocchi Hera Mražený špenát Pepř mletý Sůl Sýr Niva Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mleté maso s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Slavnostní bramborová kaše

Slavnostní bramborová kaše

Kachna bez práce

Kachna bez práce

Růžičková kapusta

Růžičková kapusta

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou omáčkou

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…

Kuřecí křidélka - ideální na párty

Kuřecí křidélka - ideální na párty

Jogurtová krkovička zapečená s bramborem

Jogurtová krkovička zapečená s…

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Cibulové kroužky

Cibulové kroužky

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

69
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
43
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
29
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Úřadující misska Linda Górecká: První slova o rozchodu!

Úřadující misska Linda Górecká: První slova o rozchodu!

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

  • Recepty.cz
  • Gnocchi se špenátem a nivou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact