• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Gnocchi se špenátem a nivou
Napište svůj komentář k receptu

Gnocchi se špenátem a nivou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gnocchi se špenátem a nivou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček gnocchi
    • 1
      balíček mražený špenát
    • 1
      plátek hera
    • 1
      ks cibule středně velká
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka bazalka
    • 1
      ks vejce
    • 200
      ml zakysaná smetana 150-200
    • 120
      g sýr niva
    • česnek podle chuti

Postup přípravy receptu

1
Špenátová omáčka: na plátku Hery osmahneme ciibulku, přidáme rozkrájený mražený špenát (je dobré koupit již naporcovaný), opepříme, přidáme bazalku, trochu podlejeme a necháme dusit až do rozmražení špenátu; poté přidáme vejce, smetanu a na hrubo nastrouhanou nivu, podle chuti osolíme a nakonec přidáme česnek.
2
Gnocchi připravujeme dle návodu na obalu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gnocchi s listovým špenátem

Gnocchi s listovým špenátem

Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari

Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…

Gnocchi se slaninou, špenátem a sýrovou omáčkou

Gnocchi se slaninou, špenátem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Cíťa | 7. 4. 2014 14:59

    Ježíš lidi, vy toho naděláte, když mám chuť na lazaně, tak si je taky radši kopim a nevidim důvod proč si nekoupit gnocchi. Kdo chce, ať si na ně najde recept. Pohled na to, co stojí za to a co ne je dost nahraně, protože každý jíme a žijeme jinak. Radši pod receptem najdu jestli to chutná nebo ne nebo čím se to dá vyladit. To je moje priorita, ne dětinské rozmíšky.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 6. 4. 2014 14:11

    Každý má právo na názor, já osobně si sice myslím, že paní Markéta zvolila trochu ráznější formu, ale v zásadě má pravdu - když už někdo zveřejní recept, měl by stát za to. Recept na gnocchi, kde jsou gnocchi z polotovaru, taky nepovažuji za nic, co bych na těchto stránkách chtěla najít. P.S. já osobně zase nesnáším lidi, co nesnáší jen ostatní jen proto, že mají jiný názor.

  • Eva | 6. 4. 2014 09:31

    Já zase nesnáším takové komentáře.Napiš něco ty a uvidíme jak to bude k jídlu.

  • Marketa.A85 | 5. 4. 2014 01:21

    Recept na gnocchi: koupíme hotové gnocchi a uděláme k nim špenátovou omáčku. :'( Tak tomu říkám recept na gnocchi jako poleno. Bohužel se to týká spousty receptů, čekala bych více.

  • Jenda | 26. 1. 2014 17:23

    a to neumíš ani špenát udělat ? :) udělaly sme to a bylo to chutné ;-) spíš bude chyba jinde než v receptu, přidaly sme si do toho i kuřecí maso a bylo to výborné 8-)

  • Mrazík | 2. 3. 2013 19:03

    Bohužel absolutní propadák - špenát jsem měla listový, ve výsledku bylo všechno špatně - vejce se nespojilo se špenátem, ale vznikly tam vaječné cucky, niva se rozpustila a nebyla cítit, prostě příště nedělat - je to český pokus o italské jídlo :-(

  • Honza | 27. 1. 2012 13:23

    Je to super <3

  • inkeeper | 4. 5. 2011 13:18

    Gnocchi doporučuji osmažit na trošce másla nebo olivového oleje,jsou pak krásně křupavé.

  • Přemysl Toman | 19. 4. 2009 12:02

    Vyzkoušeno dnes jako jídlo k obědu, je to rychlé, levné a chuťově moc dobré, jsme spokojeni! :-) Jen místo Hery jsme dali máslo a taky si myslíme, že by se ještě nahoru dal nastrouhat libovolný sýr. Odteď zařadíme na seznam oblíbených jídel.

  • Lucka H. | 4. 10. 2008 14:56

    Výborné a rychlé jídlo, doporučuji všem

  • Martin R. | 9. 2. 2008 20:06

    Prave jsem dojedl a mohu konstatovat ze recept je vinikajici.Cibulku je potreba posekat na velmi jemno.Zapijel jsem Traminem a moje chutove bunky zazily orgasmus.

  • marie krejzarova | 3. 5. 2006 21:11

    Díky. Vyzkouším.

  • Jaroslava Oumarová | 2. 5. 2006 21:39

    Marie, Gnocchi jsou bramborové noky italského původu. Prodávají se jako polotovar v chladících boxech supermarketů ( Penny, Tesco ), nebo si je můžete vyrobit sama,recept najdete na těchto stránkách.

  • marie krejzarova | 2. 5. 2006 16:48

    Prosila bych co jsou to Gnocchi?To je něco od brambor? že je to pokrm z brambor a nikde je tam nevidím.Rekla bych, že to bude asi dobré.Odpoví mi někdo.Děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Gnocchi
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Gnocchi Hera Mražený špenát Pepř mletý Sůl Sýr Niva Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybí pomazánka s avokádem

Rybí pomazánka s avokádem

Srbský vepřový guláš

Srbský vepřový guláš

Pórková polévka se slaninou

Pórková polévka se slaninou

Gyros po řecku s českým masem

Gyros po řecku s českým masem

Cheesecake jednoduše podle Alberta - též DIA

Cheesecake jednoduše podle Alberta -…

Palačinky s tvarohem a čokoládou

Palačinky s tvarohem a čokoládou

Bramborové pagáče

Bramborové pagáče

Bábovka s rebarborou - hrníčková

Bábovka s rebarborou - hrníčková

Bůčková pomazánka

Bůčková pomazánka

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

56
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
56
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
53
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
50
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
41
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Soud syna Jana Krause Adama: Znásilnění? Nikol si vše vymyslela! Co dál zaznělo?

Soud syna Jana Krause Adama: Znásilnění? Nikol si vše vymyslela! Co dál zaznělo?

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Gnocchi se špenátem a nivou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact