Historicky první recept, který obsahuje gnocchi, špenát a kozí sýr! :) Pokud máte chuť na něco zdravého, rychlého a chutného, čtěte dál.
2
Nejprve dáme do hrnce povařit mražený špenát. Vaříme jej dle výrobce - většinou stačí 5 - 8 minut na mírném ohni pod pokličkou. Mezitím dáme povařit gnocchi, které se vaří okolo 5 minut (po uvaření vyplavou na povrch). Špenát průběžně mícháme, můžeme dochutit zakysanou smetanou (doporučuje se), libečkem, solí, pepřem a česnekem (dle chuti).
3
Jakmile jsou gnocchi hotové, zcedíme je a dáme na talíř. Poté zalijeme špenátem a podrobíme kozím sýrem (množství dle chuti). Dbejte na to, aby všechny ingredience byly stále teplé, aby se kozí sýr mohl dobře rozpustit.