• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Gnocchi s listovým špenátem
Napište svůj komentář k receptu

Gnocchi s listovým špenátem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 19
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gnocchi s listovým špenátem
Gnocchi s listovým špenátem
Gnocchi s listovým špenátem
Gnocchi s listovým špenátem
Gnocchi s listovým špenátem
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček gnocchi
    • 1
      balíček kuřecí maso prsa
    • anglická slanina
    • česnek
    • olivový olej
    • šlehačka trochu
    • máslo
    • koření na kuře
    • sůl
    • cibule
    • špenát

Postup přípravy receptu

1
Na olivovém oleji usmažím na malé kousky kuřecí maso, které okořením grilovacím koření nebo kořením na kuře do zlatava. V jiné pánvičce rozehřeji s přidáním trochu vody listový špenát, ještě ho trochu pokrájím, přidám kousek másla na zjemnění chuti, česnek, trochu soli a zakápnu trochu šlehačkou. Přidám k masu, ztlumím na minimum. Pak usmažím pokrájenou anglickou slaninu na slabé proužky, přidám cibuli. Až je slanina křupavá a cibule zezlátne, přidám k masu se špenátem, a vypnu nebo nechám na minimu. Gnocchi uvařím v osolené vodě dle návodu, vaří se tak 2 minuty, scedím a zamíchám s hotovým masem. Na hotový pokrm můžete nasypat parmazán, ale je to dobré i bez něj.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené brambory s listovým špenátem a balkánem

Zapečené brambory s listovým špenátem…

Fetuccini s listovým špenátem a cuketou

Fetuccini s listovým špenátem a…

Plněné kuřecí prsíčko listovým špenátem

Plněné kuřecí prsíčko listovým…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • venyss | 29. 9. 2014 08:27

    Výborné! 8-)

  • Pája | 24. 9. 2014 20:01

    Opravdu výborné, mňam mňam.. super dochucené. (maso jsem si ještě předem do toho koŕení naložila)

  • levandule | 16. 7. 2014 12:28

    výborné, doporučuji

  • srdicko1 | 7. 3. 2013 19:07

    mooc dobré mnam mnam :-)

  • hanafore | 26. 8. 2011 12:01

    prostě mňam :-)

  • Lucie | 31. 7. 2011 13:48

    a když se tam nechá rozpustit ještě trochu nivy a případně se můžou přidat ještě i kousky vlašských ořechů... mňam...

  • Kristýna | 21. 6. 2011 19:35

    Prosím jak se dela cerstvy spenat diky za radu

  • Uciika | 14. 5. 2011 17:03

    Vyborne, spenatu cim vic tim lip.

  • Uciika | 14. 5. 2011 16:57

    Vyborne, spenatu

  • nnln | 13. 5. 2011 15:11

    to množství se odhaduje špatně, měla jsem takovou velikou hrst, ale po spaření se skoro všecek ztratil, tak jsem šla pro další. Pro 4 osoby bych dala asi 4 pořádné hrsti.. ale taky záleží, kolik toho špenátu chcete.

  • nnln | 13. 5. 2011 15:04

    dělám čerstvý špenát podobně, ale bez slaniny, cibule a koření. Maso pouze malinko posolím a orestuji na troše oleje. Přidám spařený špenát, zaleji smetanou na vaření a prohřeji. Výborné! i pro děti.

  • Lili | 22. 2. 2011 18:44

    A kolik prosím toho špenátu? Nikde není psáno :-(

  • black | 17. 2. 2011 17:28

    moc moc dobré super jídlo pro děti <3

  • Petr | 25. 11. 2010 20:55

    Vážně vynikající!

  • recepty73
    recepty73 | 19. 10. 2010 09:24

    1*

  • Helena Wallová | 19. 9. 2008 14:34

    Ze všech receptů na špenátové gnocchi jsem si vybrala právě tento a nelituji. Opravdová mňamka - hodnotíme za 1*. Jiné recepty asi zkoušet ani nebudu, k tomuto není co dodat. Bude patřit k TOP jídlům v naší rodině. Díky za recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Gnocchi Kuřecí Uzeniny & mleté maso
Maso Drůbeží Uzeniny Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Gnocchi Koření na kuře Kuřecí maso Máslo Olivový olej Šlehačka Špenát Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rumové kuličky II.

Rumové kuličky II.

Jogurtová bublanina II.

Jogurtová bublanina II.

Králík v zelenině s hořčicí

Králík v zelenině s hořčicí

Quiche s cibulí a olivami

Quiche s cibulí a olivami

Dýňová polévka s česnekem a krutony

Dýňová polévka s česnekem a krutony

Fazole v rajské omáčce s klobásou

Fazole v rajské omáčce s klobásou

Bramborovo-fazolový salát

Bramborovo-fazolový salát

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

Margot buchta z remosky

Margot buchta z remosky

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

115
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
35
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
31
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
30
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
30
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Lamač dívčích srdcí David? V Survivoru jsem nikoho nebalil, s nikým jsem neflirtoval

Lamač dívčích srdcí David? V Survivoru jsem nikoho nebalil, s nikým jsem neflirtoval

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Gnocchi s gorgonzolou a hruškou
Gnocchi s gorgonzolou a hruškou
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Gnocchi s kuřecím masem a smetanou
Gnocchi s kuřecím masem a smetanou
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou a cuketou
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou…
Gnocchi s tuňákem
Gnocchi s tuňákem
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a…
  • Recepty.cz
  • Gnocchi s listovým špenátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact