• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Gnocchi s listovým špenátem
Napište svůj komentář k receptu

Gnocchi s listovým špenátem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 19
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gnocchi s listovým špenátem
Gnocchi s listovým špenátem
Gnocchi s listovým špenátem
Gnocchi s listovým špenátem
Gnocchi s listovým špenátem
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček gnocchi
    • 1
      balíček kuřecí maso prsa
    • anglická slanina
    • česnek
    • olivový olej
    • šlehačka trochu
    • máslo
    • koření na kuře
    • sůl
    • cibule
    • špenát

Postup přípravy receptu

1
Na olivovém oleji usmažím na malé kousky kuřecí maso, které okořením grilovacím koření nebo kořením na kuře do zlatava. V jiné pánvičce rozehřeji s přidáním trochu vody listový špenát, ještě ho trochu pokrájím, přidám kousek másla na zjemnění chuti, česnek, trochu soli a zakápnu trochu šlehačkou. Přidám k masu, ztlumím na minimum. Pak usmažím pokrájenou anglickou slaninu na slabé proužky, přidám cibuli. Až je slanina křupavá a cibule zezlátne, přidám k masu se špenátem, a vypnu nebo nechám na minimu. Gnocchi uvařím v osolené vodě dle návodu, vaří se tak 2 minuty, scedím a zamíchám s hotovým masem. Na hotový pokrm můžete nasypat parmazán, ale je to dobré i bez něj.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené brambory s listovým špenátem a balkánem

Zapečené brambory s listovým špenátem…

Fetuccini s listovým špenátem a cuketou

Fetuccini s listovým špenátem a…

Plněné kuřecí prsíčko listovým špenátem

Plněné kuřecí prsíčko listovým…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • venyss | 29. 9. 2014 08:27

    Výborné! 8-)

  • Pája | 24. 9. 2014 20:01

    Opravdu výborné, mňam mňam.. super dochucené. (maso jsem si ještě předem do toho koŕení naložila)

  • levandule | 16. 7. 2014 12:28

    výborné, doporučuji

  • srdicko1 | 7. 3. 2013 19:07

    mooc dobré mnam mnam :-)

  • hanafore | 26. 8. 2011 12:01

    prostě mňam :-)

  • Lucie | 31. 7. 2011 13:48

    a když se tam nechá rozpustit ještě trochu nivy a případně se můžou přidat ještě i kousky vlašských ořechů... mňam...

  • Kristýna | 21. 6. 2011 19:35

    Prosím jak se dela cerstvy spenat diky za radu

  • Uciika | 14. 5. 2011 17:03

    Vyborne, spenatu cim vic tim lip.

  • Uciika | 14. 5. 2011 16:57

    Vyborne, spenatu

  • nnln | 13. 5. 2011 15:11

    to množství se odhaduje špatně, měla jsem takovou velikou hrst, ale po spaření se skoro všecek ztratil, tak jsem šla pro další. Pro 4 osoby bych dala asi 4 pořádné hrsti.. ale taky záleží, kolik toho špenátu chcete.

  • nnln | 13. 5. 2011 15:04

    dělám čerstvý špenát podobně, ale bez slaniny, cibule a koření. Maso pouze malinko posolím a orestuji na troše oleje. Přidám spařený špenát, zaleji smetanou na vaření a prohřeji. Výborné! i pro děti.

  • Lili | 22. 2. 2011 18:44

    A kolik prosím toho špenátu? Nikde není psáno :-(

  • black | 17. 2. 2011 17:28

    moc moc dobré super jídlo pro děti <3

  • Petr | 25. 11. 2010 20:55

    Vážně vynikající!

  • recepty73
    recepty73 | 19. 10. 2010 09:24

    1*

  • Helena Wallová | 19. 9. 2008 14:34

    Ze všech receptů na špenátové gnocchi jsem si vybrala právě tento a nelituji. Opravdová mňamka - hodnotíme za 1*. Jiné recepty asi zkoušet ani nebudu, k tomuto není co dodat. Bude patřit k TOP jídlům v naší rodině. Díky za recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Gnocchi Kuřecí Uzeniny & mleté maso
Maso Drůbeží Uzeniny Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Gnocchi Koření na kuře Kuřecí maso Máslo Olivový olej Šlehačka Špenát Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč

Babiččin košíček - Pepíček

Babiččin košíček - Pepíček

Lovecké řízky

Lovecké řízky

Nanukové Řezy podle babičky Marušky

Nanukové Řezy podle babičky Marušky

Sushi s lososem

Sushi s lososem

Karbanátky nebo sekaná s patizonem

Karbanátky nebo sekaná s patizonem

Jednoduchý jogurtový beránek

Jednoduchý jogurtový beránek

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Zbojnický salát

Zbojnický salát

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

69
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
56
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
24
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Červená řepa s medem…
23
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Miroslav Etzler: Já a peníze? Zaplatil bych si plastiku obličeje!

Miroslav Etzler: Já a peníze? Zaplatil bych si plastiku obličeje!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Další doporučené recepty:

Gnocchi s gorgonzolou a hruškou
Gnocchi s gorgonzolou a hruškou
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Gnocchi s kuřecím masem a smetanou
Gnocchi s kuřecím masem a smetanou
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou a cuketou
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou…
Gnocchi s tuňákem
Gnocchi s tuňákem
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a…
  • Recepty.cz
  • Gnocchi s listovým špenátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact