• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Gnocchi s kuřecím masem a smetanou
Napište svůj komentář k receptu

Gnocchi s kuřecím masem a smetanou

autor: DJKate
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 137
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gnocchi s kuřecím masem a smetanou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      balíček gnocchi
    • 0,50
      kg kuřecí maso prsa
    • sůl
    • pepř mletý
    • oregáno
    • grilovací koření koření dle chuti
    • 2
      ks cibule
    • 200
      g sýr niva
    • 200
      g cihla nastrouhaná
    • 2
      ks smetana
    • máslo
    • olej

Postup přípravy receptu

1
V hrnci uvaříme noky dle návodu, slijeme a připravíme velký pekáč, který trochu vymastíme máslem a nasypeme noky do pekáče. Ve větší pánvičce zesklovatíme cibulku na oleji a přidáme na nudličky nakrájené kuřecí maso, posolíme, opepříme, přidáme koření a dusíme do měkka. Nivu nakrájíme na drobno a přidáme spolu se sýrem k masu a necháme volně rozpustit, hned přidáme dvě smetany a chvíli povaříme, cca 3 minuty. Pak vše z pánvičky nalijeme do pekáče a promícháme s noky.
2
V rozpálené troubě pečeme 1/2 hodinky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Luxusní špenátové gnocchi s kuřecím, nivou a smetanou

Luxusní špenátové gnocchi s kuřecím,…

Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou

Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…

Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari

Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jakub | 30. 4. 2017 12:15

    co je v surovinách to cihla ?

  • Josef | 22. 5. 2016 15:44

    parádní info jen je nám to všem u prdele :D :-| :-D

  • ncvby | 17. 10. 2015 11:03

    Se neposer, demente. :-P

  • petulka | 4. 11. 2012 17:07

    výborné děkuju za tip ;-)

  • Bustedka | 19. 6. 2012 23:33

    Výborné jídlo, které od objevení receptu dělám doma pravidelně:-) a všem chutná :-)

  • klap.zobak | 30. 1. 2011 22:29

    Chutnalo...:o))))

  • Zita Matejkova | 22. 10. 2007 02:30

    Je to výborné,dělám to už dlouho a ještě lepší když se zvlášť udělá špenát,rozpustí se v něm ty sýry,česnek,smetana,muškát a pak to vše smíchám a navíc přidávám rozkrájený hermelín,takže 4 druhy sýra a je to delikatesa.

  • Oli Preuc | 21. 10. 2007 14:13

    Fantastické, díky... Ještě před podáváním doporočuju přesypnout troškou parmezánu...

  • Zita Matejkova | 17. 10. 2007 13:32

    Tak dávám za 1,neboť je to opravdu rychlé a dobré.Nevím proč někdo,když vidí chválu na recept,ihned dává špatnou známku,takže jí trochu pozvednu!

  • Z13 | 17. 10. 2007 11:43

    Skutečně luxusní. Jen nedoporučuji dělat poloviční porci, jako jsem dělala já (jsme jen 2), protože vůbec nic nezbylo ;-)

  • Jakub Hrib | 12. 9. 2007 20:11

    Právě jsme dělali s haluškami, bez zapékání a bylo to stejně dobré jako v italské restauraci. Přidali jsme ještě žampiony a nemělo to chybu. Dávám za jedničku s hvězdičkou.

  • Anonym | 2. 6. 2007 19:50

    výborné Alina

  • Marča Ma | 2. 6. 2007 12:51

    Použila jsem Vegetu, místo gril. koření...trošku jsem měla obavy, ale stálo to za to :)

  • Jozef T. | 17. 5. 2007 22:56

    Perfektné, len taliansky pravopis je "Gnocchi". Tak, ako je to napísané vo Vašom recepte sa to číta ňoči. Má to byť ňoki.

  • jana | 17. 5. 2007 11:47

    Prosím jaké smetany, na šlehání, sladká nebo zakysaná?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cihla Gnocchi Grilovací koření Kuřecí maso Máslo Olej Oregáno Pepř mletý Smetana Sůl Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zázvorový čaj II.

Zázvorový čaj II.

Kuřecí noky do polévky

Kuřecí noky do polévky

Holandská hrachová kaše

Holandská hrachová kaše

Bábovka olejová II.

Bábovka olejová II.

Hrachová, čočková, fazolová se slaninou - polévka

Hrachová, čočková, fazolová se…

Pikantní kuřecí nudličky

Pikantní kuřecí nudličky

Celerová pomazánka s česnekem

Celerová pomazánka s česnekem

Krémová omáčka s kuřecím masem a žampiony

Krémová omáčka s kuřecím masem a…

Krémová polévka z červené řepy

Krémová polévka z červené řepy

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

21
Klasické lečo
Klasické lečo
19
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
13
Adžika směs z mletého masa
Adžika směs z mletého…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Otevřená zpověď Vojty Kotka (37): Jak si táta zlomil vaz! A proč si vlastně pořídil farmu

Otevřená zpověď Vojty Kotka (37): Jak si táta zlomil vaz! A proč si vlastně pořídil farmu

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Další doporučené recepty:

Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
Gnocchi s gorgonzolou a hruškou
Gnocchi s gorgonzolou a hruškou
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Gnocchi s listovým špenátem
Gnocchi s listovým špenátem
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou a cuketou
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou…
Gnocchi s tuňákem
Gnocchi s tuňákem
  • Recepty.cz
  • Gnocchi s kuřecím masem a smetanou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact