co je v surovinách to cihla ?
parádní info jen je nám to všem u prdele :D :-| :-D
Se neposer, demente. :-P
výborné děkuju za tip ;-)
Výborné jídlo, které od objevení receptu dělám doma pravidelně:-) a všem chutná :-)
Je to výborné,dělám to už dlouho a ještě lepší když se zvlášť udělá špenát,rozpustí se v něm ty sýry,česnek,smetana,muškát a pak to vše smíchám a navíc přidávám rozkrájený hermelín,takže 4 druhy sýra a je to delikatesa.
Fantastické, díky... Ještě před podáváním doporočuju přesypnout troškou parmezánu...
Tak dávám za 1,neboť je to opravdu rychlé a dobré.Nevím proč někdo,když vidí chválu na recept,ihned dává špatnou známku,takže jí trochu pozvednu!
Skutečně luxusní. Jen nedoporučuji dělat poloviční porci, jako jsem dělala já (jsme jen 2), protože vůbec nic nezbylo ;-)
Právě jsme dělali s haluškami, bez zapékání a bylo to stejně dobré jako v italské restauraci. Přidali jsme ještě žampiony a nemělo to chybu. Dávám za jedničku s hvězdičkou.
výborné Alina
Použila jsem Vegetu, místo gril. koření...trošku jsem měla obavy, ale stálo to za to :)
Perfektné, len taliansky pravopis je "Gnocchi". Tak, ako je to napísané vo Vašom recepte sa to číta ňoči. Má to byť ňoki.
Prosím jaké smetany, na šlehání, sladká nebo zakysaná?