V hrnci uvaříme noky dle návodu, slijeme a připravíme velký pekáč, který trochu vymastíme máslem a nasypeme noky do pekáče. Ve větší pánvičce zesklovatíme cibulku na oleji a přidáme na nudličky nakrájené kuřecí maso, posolíme, opepříme, přidáme koření a dusíme do měkka. Nivu nakrájíme na drobno a přidáme spolu se sýrem k masu a necháme volně rozpustit, hned přidáme dvě smetany a chvíli povaříme, cca 3 minuty. Pak vše z pánvičky nalijeme do pekáče a promícháme s noky.
Je to výborné,dělám to už dlouho a ještě lepší když se zvlášť udělá špenát,rozpustí se v něm ty sýry,česnek,smetana,muškát a pak to vše smíchám a navíc přidávám rozkrájený hermelín,takže 4 druhy sýra a je to delikatesa.
Oli Preuc
|21. 10. 2007 14:13
Fantastické, díky... Ještě před podáváním doporočuju přesypnout troškou parmezánu...
Zita Matejkova
|17. 10. 2007 13:32
Tak dávám za 1,neboť je to opravdu rychlé a dobré.Nevím proč někdo,když vidí chválu na recept,ihned dává špatnou známku,takže jí trochu pozvednu!
Z13
|17. 10. 2007 11:43
Skutečně luxusní. Jen nedoporučuji dělat poloviční porci, jako jsem dělala já (jsme jen 2), protože vůbec nic nezbylo ;-)
Jakub Hrib
|12. 9. 2007 20:11
Právě jsme dělali s haluškami, bez zapékání a bylo to stejně dobré jako v italské restauraci. Přidali jsme ještě žampiony a nemělo to chybu. Dávám za jedničku s hvězdičkou.
Anonym
|2. 6. 2007 19:50
výborné Alina
Marča Ma
|2. 6. 2007 12:51
Použila jsem Vegetu, místo gril. koření...trošku jsem měla obavy, ale stálo to za to :)
Jozef T.
|17. 5. 2007 22:56
Perfektné, len taliansky pravopis je "Gnocchi". Tak, ako je to napísané vo Vašom recepte sa to číta ňoči. Má to byť ňoki.
jana
|17. 5. 2007 11:47
Prosím jaké smetany, na šlehání, sladká nebo zakysaná?