• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Gnocchi s kuřecím masem a smetanou
Napište svůj komentář k receptu

Gnocchi s kuřecím masem a smetanou

autor: DJKate
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 133
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gnocchi s kuřecím masem a smetanou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      balíček gnocchi
    • 0,50
      kg kuřecí maso prsa
    • sůl
    • pepř mletý
    • oregáno
    • grilovací koření koření dle chuti
    • 2
      ks cibule
    • 200
      g sýr niva
    • 200
      g cihla nastrouhaná
    • 2
      ks smetana
    • máslo
    • olej

Postup přípravy receptu

1
V hrnci uvaříme noky dle návodu, slijeme a připravíme velký pekáč, který trochu vymastíme máslem a nasypeme noky do pekáče. Ve větší pánvičce zesklovatíme cibulku na oleji a přidáme na nudličky nakrájené kuřecí maso, posolíme, opepříme, přidáme koření a dusíme do měkka. Nivu nakrájíme na drobno a přidáme spolu se sýrem k masu a necháme volně rozpustit, hned přidáme dvě smetany a chvíli povaříme, cca 3 minuty. Pak vše z pánvičky nalijeme do pekáče a promícháme s noky.
2
V rozpálené troubě pečeme 1/2 hodinky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Luxusní špenátové gnocchi s kuřecím, nivou a smetanou

Luxusní špenátové gnocchi s kuřecím,…

Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou

Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…

Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari

Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jakub | 30. 4. 2017 12:15

    co je v surovinách to cihla ?

  • Josef | 22. 5. 2016 15:44

    parádní info jen je nám to všem u prdele :D :-| :-D

  • ncvby | 17. 10. 2015 11:03

    Se neposer, demente. :-P

  • petulka | 4. 11. 2012 17:07

    výborné děkuju za tip ;-)

  • Bustedka | 19. 6. 2012 23:33

    Výborné jídlo, které od objevení receptu dělám doma pravidelně:-) a všem chutná :-)

  • klap.zobak | 30. 1. 2011 22:29

    Chutnalo...:o))))

  • Zita Matejkova | 22. 10. 2007 02:30

    Je to výborné,dělám to už dlouho a ještě lepší když se zvlášť udělá špenát,rozpustí se v něm ty sýry,česnek,smetana,muškát a pak to vše smíchám a navíc přidávám rozkrájený hermelín,takže 4 druhy sýra a je to delikatesa.

  • Oli Preuc | 21. 10. 2007 14:13

    Fantastické, díky... Ještě před podáváním doporočuju přesypnout troškou parmezánu...

  • Zita Matejkova | 17. 10. 2007 13:32

    Tak dávám za 1,neboť je to opravdu rychlé a dobré.Nevím proč někdo,když vidí chválu na recept,ihned dává špatnou známku,takže jí trochu pozvednu!

  • Z13 | 17. 10. 2007 11:43

    Skutečně luxusní. Jen nedoporučuji dělat poloviční porci, jako jsem dělala já (jsme jen 2), protože vůbec nic nezbylo ;-)

  • Jakub Hrib | 12. 9. 2007 20:11

    Právě jsme dělali s haluškami, bez zapékání a bylo to stejně dobré jako v italské restauraci. Přidali jsme ještě žampiony a nemělo to chybu. Dávám za jedničku s hvězdičkou.

  • Anonym | 2. 6. 2007 19:50

    výborné Alina

  • Marča Ma | 2. 6. 2007 12:51

    Použila jsem Vegetu, místo gril. koření...trošku jsem měla obavy, ale stálo to za to :)

  • Jozef T. | 17. 5. 2007 22:56

    Perfektné, len taliansky pravopis je "Gnocchi". Tak, ako je to napísané vo Vašom recepte sa to číta ňoči. Má to byť ňoki.

  • jana | 17. 5. 2007 11:47

    Prosím jaké smetany, na šlehání, sladká nebo zakysaná?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cihla Gnocchi Grilovací koření Kuřecí maso Máslo Olej Oregáno Pepř mletý Smetana Sůl Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Medové perníčky hned k jídlu

Medové perníčky hned k jídlu

Alsasko-lotrinsko-německý cibulový koláč

Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…

Výborná tvarohová pomazánka

Výborná tvarohová pomazánka

Vařený krém na dorty, řezy, cukroví

Vařený krém na dorty, řezy, cukroví

Hrášková polévka se slaninou

Hrášková polévka se slaninou

Polévka z bílých fazolí s uzeným masem

Polévka z bílých fazolí s uzeným masem

Bábovka (buchta, dort) z červené řepy s čokoládou - vláčná

Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…

Domácí lučina z mléka

Domácí lučina z mléka

Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)

Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

200
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
17
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Zadlužený Datel se pochlubil těhotenstvím: »Exekučátka« naštvala Kočendovou!

Zadlužený Datel se pochlubil těhotenstvím: »Exekučátka« naštvala Kočendovou!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Další doporučené recepty:

Gnocchi jako halušky
Gnocchi jako halušky
Gnocchi s gorgonzolou a hruškou
Gnocchi s gorgonzolou a hruškou
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Gnocchi s listovým špenátem
Gnocchi s listovým špenátem
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou a cuketou
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou…
Gnocchi s tuňákem
Gnocchi s tuňákem
  • Recepty.cz
  • Gnocchi s kuřecím masem a smetanou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact