• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Gnocchi Quattro Formaggi
Napište svůj komentář k receptu

Gnocchi Quattro Formaggi

autor: Katull
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gnocchi Quattro Formaggi
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks brambory velké
    • 1
      ks vejce
    • hladká mouka dle potřeby
    • 80
      g brie - sýr
    • 80
      g gorgonzola
    • 80
      g ementál
    • 80
      g parmazán
    • 2
      dl mléko dle potřeby
    • 1
      ks žloutek

Postup přípravy receptu

1
Brambory uvaříme ve slupce, ještě za tepla oloupeme a nastrouháme na válu. Doprostřed vyklepneme vejce, osolíme a postupně přisypáváme prosátou mouku. Vytvoříme těsto, ne moc husté, jen tak, aby se nelepilo. Z těsta uděláme válečky 
o průměru asi 3 cm a nakrájíme na noky dlouhé 3 - 4cm, které uvaříme v osolené vodě. Jakmile vyplavou na povrch, jsou vařené.
2
Sýry nakrájené na větší kousky necháme 15 minut odležet v mléce. Po uplynulé době je i s mlékem rozpustíme ve vodní lázni, nakonec přidáme žloutek, který zahustí směs. Uvařené gnocchi podáváme se sýrovou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Penne quattro formaggi

Penne quattro formaggi

Pizza Quattro Formaggi

Pizza Quattro Formaggi

Gnocchi s gorgonzolou a hruškou

Gnocchi s gorgonzolou a hruškou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • urubovasabina | 24. 6. 2014 12:03

    To že je tento recept možná z někama"stáhlý,nebo opsaný,slovo od slovo" nemění nic na tom že je výborný :)

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:31

    Je to nespravedlivé, že? Takový je život :-X

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:31

    Je to nespravedlivé, že? Takkový je život :-X

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:30

    Zkusím to :-|

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:29

    Já vím :'( O:-)

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:29

    Díky za komentář i za radu :-)

  • veronika | 13. 5. 2012 20:06

    Dost trapné kopírovat recepty - tohle je s italem v kuchyni a nevyměnila jsi v stupu ani slovo, aby to znělo věrohodněji, fakt hloupé :'(

  • Petr Jaroš | 13. 6. 2011 14:10

    Doporučim do toho přidat buď nakrájená rajčata,nebo jádra z ořechů.Vynikajicí recept.

  • Katull
    Katull | 10. 3. 2011 16:50

    Díky. . .i mě to chutná !! Ta Qattro Formági je skvělá !! Můžeš to zkusit, něco tradičního italského. . . :-\

  • Adriana | 10. 3. 2011 16:45

    Mňam gnochci, italská speicalita a ještě se sýrovou omáčkou Qattro Formagi, to musí být dobré. . .fajn recept !! Ještě lepší by byla třeba rajčata k tomu nebo něco jiného italského. . . ;-)

  • nnln | 9. 3. 2011 18:36

    no jasně.. protože ve škole to nikdo neřeší.. ty obrázky si klidně můžeš stáhnout, ale podle autorského zákona je nesmíš šířit dál. což znamená, že si je do prezentace sice dát můžeš, ale neměla bys ji nikde ukazovat, ale to by ta prezentace ztratila smysl:) ve škole tohle nikdo neřeší, ale kdyby se ta prezentace dostala někam dál, kde by ji třeba viděl autor, to už bys mohla mít problém. takže stáhnout klidně, ale nešířit..

  • Katull
    Katull | 9. 3. 2011 18:31

    Především google je vyhledávač to ano !! Ale obrázky se z něj kopírují též. .. například ve škole si obrázky stahujeme také když je vkládáme do prezentací. . . ;-)

  • Jarka O. | 7. 3. 2011 18:13

    U každé fotky, na kterou si na googlu najedeš, máš její adresu, původ. Pořád nechápeš, že Google funguje jen jako vyhledávač :-[

  • Klára K. | 7. 3. 2011 17:36

    Bolo by originálnejšie, keby ste sem dávali Vami vytvorené a tým pádom aj odskúšané recepty

  • Katull
    Katull | 7. 3. 2011 17:20

    Nechápu. . .pokud jsem stahovala nějaké fotky, tak jedině z googlu !! A nebudu už to řešit !! na žádném italianfoodnet jsem nebyla!!

  • mlsnaholka | 6. 3. 2011 21:05

    A fotka je opět z cizího webu, tentokrát italianfoodnet

  • Klára K. | 6. 3. 2011 21:03

    Recept ešte čaká na schválenie a už je medzi "Vyskúšajte také" Ako to vlastne je?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Z brambor Listopad Oběd Večeře Vaření Dietní Vegetariáni Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Brie - sýr Ementál Gorgonzola Hladká mouka Mléko Parmazán Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelenina v pánvi

Zelenina v pánvi

Celozrnný chléb z domácí pekárny

Celozrnný chléb z domácí pekárny

Řezy s černým rybízem

Řezy s černým rybízem

Krémová česneková cibulačka

Krémová česneková cibulačka

Ovesné muffiny

Ovesné muffiny

Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb vrabci trochu jinak

Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…

Zapečený lilek s tuňákem

Zapečený lilek s tuňákem

Anglická gulášová polévka

Anglická gulášová polévka

Pravá Hoisin čína s nudlemi

Pravá Hoisin čína s nudlemi

Doporučujeme

40 minut
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

Poslední sledované recepty

35
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
33
Risotto s chřestem
Risotto s chřestem
29
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Jahodovorebarborový…
29
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s…
28
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koprová omáčka se…

Zajímavé články

Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou skvělé k obědu i večeři
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou…
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární pečené špagety z jednoho hrnce
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární…
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji správně připravit?
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji…
Přírodní spalovače tuků: Víte, jak zhubnout za pomoci jídla?
Přírodní spalovače tuků: Víte, jak zhubnout za…
AHA.cz Detaily dnešního rozloučení s Bartoškou: Herci ruší představení!

Detaily dnešního rozloučení s Bartoškou: Herci ruší představení!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Loučení s filmovým králem Bartoškou: Za stovky rolí mu tleská celý národ!

Loučení s filmovým králem Bartoškou: Za stovky rolí mu tleská celý národ!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Bartoškova (†78) rodina na rozloučení: Skrývání a tichý manévr na poslední chvíli

Bartoškova (†78) rodina na rozloučení: Skrývání a tichý manévr na poslední chvíli

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Numerologie lásky: Jaká životní čísla se k sobě hodí a komu to naopak příliš neladí?

Numerologie lásky: Jaká životní čísla se k sobě hodí a komu to naopak příliš neladí?

  • Recepty.cz
  • Gnocchi Quattro Formaggi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact