• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Gnocchi Quattro Formaggi
Napište svůj komentář k receptu

Gnocchi Quattro Formaggi

autor: Katull
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gnocchi Quattro Formaggi
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks brambory velké
    • 1
      ks vejce
    • hladká mouka dle potřeby
    • 80
      g brie - sýr
    • 80
      g gorgonzola
    • 80
      g ementál
    • 80
      g parmazán
    • 2
      dl mléko dle potřeby
    • 1
      ks žloutek

Postup přípravy receptu

1
Brambory uvaříme ve slupce, ještě za tepla oloupeme a nastrouháme na válu. Doprostřed vyklepneme vejce, osolíme a postupně přisypáváme prosátou mouku. Vytvoříme těsto, ne moc husté, jen tak, aby se nelepilo. Z těsta uděláme válečky 
o průměru asi 3 cm a nakrájíme na noky dlouhé 3 - 4cm, které uvaříme v osolené vodě. Jakmile vyplavou na povrch, jsou vařené.
2
Sýry nakrájené na větší kousky necháme 15 minut odležet v mléce. Po uplynulé době je i s mlékem rozpustíme ve vodní lázni, nakonec přidáme žloutek, který zahustí směs. Uvařené gnocchi podáváme se sýrovou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Penne quattro formaggi

Penne quattro formaggi

Pizza Quattro Formaggi

Pizza Quattro Formaggi

Gnocchi s gorgonzolou a hruškou

Gnocchi s gorgonzolou a hruškou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • urubovasabina | 24. 6. 2014 12:03

    To že je tento recept možná z někama"stáhlý,nebo opsaný,slovo od slovo" nemění nic na tom že je výborný :)

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:31

    Je to nespravedlivé, že? Takový je život :-X

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:31

    Je to nespravedlivé, že? Takkový je život :-X

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:30

    Zkusím to :-|

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:29

    Já vím :'( O:-)

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:29

    Díky za komentář i za radu :-)

  • veronika | 13. 5. 2012 20:06

    Dost trapné kopírovat recepty - tohle je s italem v kuchyni a nevyměnila jsi v stupu ani slovo, aby to znělo věrohodněji, fakt hloupé :'(

  • Petr Jaroš | 13. 6. 2011 14:10

    Doporučim do toho přidat buď nakrájená rajčata,nebo jádra z ořechů.Vynikajicí recept.

  • Katull
    Katull | 10. 3. 2011 16:50

    Díky. . .i mě to chutná !! Ta Qattro Formági je skvělá !! Můžeš to zkusit, něco tradičního italského. . . :-\

  • Adriana | 10. 3. 2011 16:45

    Mňam gnochci, italská speicalita a ještě se sýrovou omáčkou Qattro Formagi, to musí být dobré. . .fajn recept !! Ještě lepší by byla třeba rajčata k tomu nebo něco jiného italského. . . ;-)

  • nnln | 9. 3. 2011 18:36

    no jasně.. protože ve škole to nikdo neřeší.. ty obrázky si klidně můžeš stáhnout, ale podle autorského zákona je nesmíš šířit dál. což znamená, že si je do prezentace sice dát můžeš, ale neměla bys ji nikde ukazovat, ale to by ta prezentace ztratila smysl:) ve škole tohle nikdo neřeší, ale kdyby se ta prezentace dostala někam dál, kde by ji třeba viděl autor, to už bys mohla mít problém. takže stáhnout klidně, ale nešířit..

  • Katull
    Katull | 9. 3. 2011 18:31

    Především google je vyhledávač to ano !! Ale obrázky se z něj kopírují též. .. například ve škole si obrázky stahujeme také když je vkládáme do prezentací. . . ;-)

  • Jarka O. | 7. 3. 2011 18:13

    U každé fotky, na kterou si na googlu najedeš, máš její adresu, původ. Pořád nechápeš, že Google funguje jen jako vyhledávač :-[

  • Klára K. | 7. 3. 2011 17:36

    Bolo by originálnejšie, keby ste sem dávali Vami vytvorené a tým pádom aj odskúšané recepty

  • Katull
    Katull | 7. 3. 2011 17:20

    Nechápu. . .pokud jsem stahovala nějaké fotky, tak jedině z googlu !! A nebudu už to řešit !! na žádném italianfoodnet jsem nebyla!!

  • mlsnaholka | 6. 3. 2011 21:05

    A fotka je opět z cizího webu, tentokrát italianfoodnet

  • Klára K. | 6. 3. 2011 21:03

    Recept ešte čaká na schválenie a už je medzi "Vyskúšajte také" Ako to vlastne je?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Z brambor Listopad Oběd Večeře Vaření Dietní Vegetariáni Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Brie - sýr Ementál Gorgonzola Hladká mouka Mléko Parmazán Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z červené řepy s fazolemi

Salát z červené řepy s fazolemi

Ovocný salát s jogurtem

Ovocný salát s jogurtem

Andělské zvony

Andělské zvony

Rybí polévka II.

Rybí polévka II.

Chlebové smaženky

Chlebové smaženky

Nivová pomazánka s mascarpone

Nivová pomazánka s mascarpone

Prdelačka z jelítka - jíšková

Prdelačka z jelítka - jíšková

Bezlepkový dort

Bezlepkový dort

Dršťková polévka I.

Dršťková polévka I.

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

31
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
24
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
19
Vláčný žitný chléb
Vláčný žitný chléb
16
Dýňový kompot
Dýňový kompot

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Americká megastar Taylor Swift: Skládá na prastarém klavíru z Čech

Americká megastar Taylor Swift: Skládá na prastarém klavíru z Čech

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

  • Recepty.cz
  • Gnocchi Quattro Formaggi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact